RTÜK: “Kızıl Goncalar dizisi yayınlanmayacak”

"İdare mahkemesi ve Bölge idare mahkemesi, RTÜK verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncalar’ın yayınını yapamıyoruz"

8 ocak kızıl goncalar neden yayınlanmadı

Hedef gösterilmesinin ardından RTÜK‘ün program durdurma cezası verdiği ve iki mekandaki çekim izinleri iptal edilen Kızıl Goncalar‘ın cezası mahkeme tarafından da onaylandı.

SET TAŞINMIŞTI

Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan Kızıl Goncalar dizisi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı iki mekanındaki çekim izinlerinin iptal edilmesinin ardından Beykoz Kundura Fabrikası’na taşınma kararı aldı.

Özgü Namal ile Özcan Deniz’i buluşturan diziye RTÜK tarafından hem para hem de 2 kez program durdurma cezası verildi. Yayıncı kuruluş, kararın tebliğinin ardından bölge idare mahkemesine başvurarak RTÜK kararına itiraz edecek.

kızıl goncalar dizisi kırbaç

Çekimleri devam eden dizinin üçüncü bölümünün ise bu akşam yayınlanması bekleniyordu. Ancak mahkeme RTÜK’ün durdurma cezasını onayladı.

Yapımcı Faruk Turgut, mahkemenin RTÜK kararını onayladığını şu sözlerle duyurdu:

“Bu Akşam yayın yok. İdare mahkemesi ve Bölge idare mahkemesi ,RTÜK verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncalar’ın yayınını yapamıyoruz.”

Benzer Haberler
kızıl goncalar dizisi nerede çekiliyor
RTÜK’ten ceza alan ve çekim izinleri iptal edilen Kızıl Goncalar dizisinin platosu taşındı
kızıl goncalar uyarlama mı
Kızıl Goncalar’a RTÜK’ten 2 kez program durdurma cezası
IMG_5535
RTÜK‘ten Kızıl Goncalar dizisine bir darbe daha! Çekim izinleri iptal edildi
kızıl goncalar kırbaç
Kızıl Goncalar’daki kırbaç sahnesi İsmailağa Cemaati’ni ayağa kaldırdı

KIZIL GONCALAR BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

FOX TV’de bu akşam Kızıl Goncalar dizisi yayın akışında yer almıyor. Dizinin yapımcısının yaptığı açıklama ise şu şekilde;

“Bu Akşam yayın yok. İdare mahkemesi ve Bölge idare mahkemesi ,RTÜK verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncaların yayınını yapamıyoruz.”

8 ocak pazartesi kızıl goncalar yayınlanmayacak mı

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünün 15 Ocak Pazartesi yayınlanması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapıldığında haberimize eklenecektir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir