Rihanna aldatıldı! Sevgilisi ASAP Rocky’yi, arkadaşıyla bastı

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ile rap şarkıcısı ASAP Rocky, haklarında çıkan aldatma söylentileriyle gündem oldu. Rocky’nin, Rihanna'nın daha önce beraber ayakkabı tasarladığı Amina Muaddi ile birlikte olduğu iddia edildi.

featured

Barbadoslu şarkıcı Rihanna ve rapçi sevgilisi ASAP Rocky, hamilelik sürecini gölgede bırakan bazı söylentilerle sosyal medyada trend oldu.

Çiftin sosyal medyada gündem olmasının bir sebebi de Rihanna ile beraber ayakkabı tasarlayan lüks ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi’nin Rocky ile beraber olduğu söylentisi.

Bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda ASAP Rocky ve Rihanna”nın ayrıldığını ve sebebinin de Amina Muaddi olduğunu belirtti. Aynı kullanıcı, rapçi ile tasarımcının ilişkisinin yeni olmadığını, yıllardır görüştüklerini açıkladı.

Rihanna, kendi giyim markası Fenty için 2020 yılında bir araya gelmişti. Şarkıcının markası için ayakkabı tasarlayan Amina Muaddi, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmıştı.

2018 yılında markasını kuran Romanya asıllı ayakkabı tasarımcısı, sosyal medyadaki son gönderisinde Rihanna’nın kendi markasından bir ayakkabı giydiğini paylaşmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir