Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray’dan ayrılan Falcao için lokma döktürdü!

featured

Galatasaray Kulübü, Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao’nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini bildirmiş ve Galatasaray’dan ayrılan Radamel Falcao, Rayo Vallecano ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamak için İspanya’nın yolunu tutmuştu.

Galatsaray’da olduğu dönemde saha içinden çok tribünlerde yer alan ve takıma katkı sağlamakta zorluk çeken Falcao’nun gidişini taraftarlar memnuniyetle karşıladı.

Galatasaray tribünleri 1 kişi eksildi! Radamel Falcao İspanya’ya dönüyor…

LOKMA DÖKTÜRDÜ

Galatasaray’ın Süper Lig’in 16. haftasında sahasında Antalyaspor’u ağırladığı maçta 0-0 berabere kalması ve liderlik koltuğunu Beşiktaş’a kaptırması sonrası Falcao’ya tepki gösteren Kütahyalı, Kolombiyalı golcü için aldığı uçak biletini kameralara göstererek “Falcao bizleri mahvettin, umutlarımızı tükettin. Onurunla, şerefinle Türkiye’yi terk et” ifadelerini kullanmıştı.

Falcao’nun ayrılığına bir tepki de spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı’dan geldi.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol yayınında izleyicileri kahkahaya boğdu. Kütahyalı, ünlü futbolcu Falcao Galatasaray’a veda ettiği için canlı yayında lokma döktürdü.

“FALCAO’DAN KURTULDUĞUMUZ İÇİN”

Canlı yayında neden lokma döktürdüğünü anlatan Kütahyalı, “Bizim İzmir’de bir gelenek vardır. Bir dertten, beladan kurtulduğunuzda yahut biri vefat ettiğinde lokma döktürülür. İstanbul’da da vardır ama İzmir’de yoğun bir gelenektir. Bir sokağa girersin lokmacı benim gibi giyinmiş bir adam lokmayı yaptırmış. Ben de Falcao’dan kurtulduğumuz için lokma döktürdüm.” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir