Rapçi Çakal’ın konseri öncesi dehşet! Çıkan kavgada 1 kişi öldü

Çakal ismiyle tanınan Emirhan Çakal'ın İzmir konserinde dehşet yaşandı. İki grup arasında çıkan tartışma sonucunda bıçakla yaralanan 17 yaşındaki genç hayatını kaybederken iki kişi de hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası açıklama yapan şarkıcı, "Olayın bizim etkinliğimiz ile bir alakası yoktur" dedi.

featured

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde alışveriş merkezinde düzenlenen konser öncesi iki grup arasında ‘sıra’ tartışması kanlı bitti.

17 YAŞINDAKİ DOĞAN ÇATAL HAYATINI KAYBETTİ

Tartışmanın büyümesiyle bıçaklanan ve durumu ağır olan 17 yaşındaki Doğan Çatal, sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajından sonra diğer 2 yaralı ile Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Çatal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan olayların ardından konserin iptal olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Emirhan Çakal, “İzmir Mavibahçe AVM içinde yaşanan olaydan dolayı konserimiz iptal olmuştur. Olayın bizim etkinliğimiz ile bir alakası yoktur. Biletlerinizi aldığınız kaynaktan iade edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırmalar yürüten polis ekipleri, konuyla ilgili C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.’yi (17) gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir