Kurtlar Vadisi oyuncusu Ragıp Savaş’tan büyük rezalet! Başörtülülere küfür etti: ‘Türbanlı o.ospular…’

Bir dönem Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de yer alan ünlü oyuncu Ragıp Savaş’ın başörtülü kızlara küfür ettiği iddiası sosyal medyayı salladı. Savaş ise iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

featured

Dün akşam saatlerinde Eyüp’teki Göktürk mahallesinde bir dondurmacıya gittiğini söyleyen Elif adındaki sosyal medya kullanıcısı, ünlü oyuncu Ragıp Savaş’ın kendileri için, ‘’Bunlar da türbanlı o.ospu’’ dediğini iddia etti.

Elif adındaki kullanıcı, ‘’Bu aşağılık herifin bizim için söylediği sözleri arkadaşım oradan ayrılıp dönemeyecek durumda olunca söyledi, kavga dövüş olmasın diye. Bu ahlaksız Ragıp Savaş’ın Göktürk’te sanat akademisi var. Kendi halinde birkaç kız dondurma yemek için gittiğimiz mekanda böyle insanlar tarafından hakarete uğradık inanılmaz bir şey. Keşke bir şey yapabilsem buraya yazmaktan başka.’’ ifadelerini kullandı.

Elif adındaki kullanıcının yaptığı paylaşımlar şöyle;

‘’Saat 18:30 19:00 civarı Göktürk’te 6 kız Yasemin Tuncel Dondurmacısı’na gittik. İçimizden dört kişi başörtülü. Mekanın girişinde oyuncu Ragıp Savaş bir ya da iki arkadaşıyla oturuyordu.

Birlikte gittiğimiz kız arkadaşımız Ragıp Savaş’ın bizim için “Bunlar da türbanlı o.ospular hepsinin burada garsoniyeri var Göktürk’te” dediğini duymuş. Mekandaki tek başörtülü bizdik dolayısıyla başkasına söylediğine dair bir şüphe yok.

Bu aşağılık herifin bizim icin söylediği sözleri arkadaşım oradan ayrılıp dönemeyecek durumda olunca söyledi, kavga dövüş olmasın diye. Bu ahlaksız Ragıp Savaş’ın Göktürk’te sanat akademisi var.

Kendi halinde birkaç kız dondurma yemek icin gittiğimiz mekanda böyle insanlar tarafından hakarete uğradık inanılmaz bir şey. Keske bir sey yapabilsem buraya yazmaktan başka.

Bu aşağılık herifin sanat akademisine çoluğunu çocuğunu gönderenler bir daha düşünsün, böyle birine emanet etmeyin çocuklarınızı.

Yanında oturan kadından da mı utanmadı acaba bu cümleyi kurarken. Hos muhtemelen kadın da onunla aynı zihniyette. Bunlarla helallesen, bunlara karşı iyilik barış kutuplaşmayalım bilmem ne diye zırlayanlar zırlamaya devam etsin.

Neden tepki vermedin diyenler okuduğunu anlamıyor sanırım bir daha söyleyeyim. Arkadaşım bu aşağılık adamın söylediği cümleyi bize mekandan ayrılıp geri dönemeyecek kadar uzağa gittiğimizde anlattı. Dönsek de bulamazdık ben de buraya yazmak istedim.’’

RAGIP SOYLU İDDİALARI REDDETTİ

Twitter üzerinden Elif’in iddialarına cevap veren oyuncu Ragıp Savaş şu ifadeleri kullandı;

”Sevgili Elif, bu notum da sana… Bahse konu olayın bir yanlış anlaşılma olduğuna inanmak istiyorum. Böylesi bir ahlaksızlık ve çirkinliğin içerisinde var olmayı bırak, ismimin geçmesi dahi tüyler ürpertici….

Hiçbir zaman insanları sınıflandırmadım. Nasıl yaşadığı ya da hangi inançla var olduğu bir kriter olmadı hayatımda. Size ithafen söylediğimi iddia edilenleri okurken bile insanlıktan utandım.

Gitgide çirkinleşen bu dünyada ahlaklı birey olarak kalmanın zorlaştığının da bilincindeyim. Ama söylediğin kişi ya da karakter ben değilim, olmadım hiç ve asla olmayacağım! Ne yazık ki bu yazdığın sadece kişileri olduğundan farklı görmek/göstermek isteyenlere hizmet edecek….

Bahsi geçen arkadaşlarınla birlikte seni aynı dondurmacıda misafir etmek istiyorum. Birbirimize helal etmemiz gereken haklarımız olduğunu düşünüyorum. Saygı ve sevgiyle…@Elifoo_”

SAVAŞ’IN HELALLİK AÇIKLAMASINA KAPAK GİBİ CEVAP

Elif ise Savaş’ın açıklamasına, ”Ne sizinle ne sizin zihniyetinizle Allah ne kadar ömür biçmişse son güne kadar helalleşmeyeceğim. Aksi durumda bu münafıklığın da hesabını veremem. Siz de hakkınızı helal etmeyin, bu dünyada olmazsa öteki dünyada hak verilip alınacak. Selametle.” diyerek cevap verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir