Türkiye’den ayrılanlara ‘hain’ diyen vaiz Halil Konakcı’nın sözleri tepki çekti

Instagram'dan 800 binden fazla takipçisi bulunan İmam Hatip Halil Konakcı, Türkiye’den ayrılarak yurt dışında yaşayanlar için tepki çeken sözler sarf etti. “Türkiye bilmem ne kaybetti falanca ülke bilmem ne kazandı” diyerek defolup gidenler bilsin ki; Türkiye sadece bir nankör ve hainden kurtuluyor’’ diyen Konakcı, sosyal medyada sözlerinin tepki çekmesinin ardından bir açıklama daha yayınladı.

featured

Instagram’dan ve YouTube’dan yaptığı yayınlarla adını duyuran Halil Konakcı, tepki çeken bir yorumda bulundu.

‘’TÜRKİYE BİLMEM NE KAYBETTİ’ DİYEREK DEFOLUP GİDENLER TÜRKİYE SADECE HAİNDEN KURTULUYOR’’

Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yurtdışına yerleşmeye gidenleri hedef alan Konakcı, ‘’Yurtdışına yerleşmeye giderken kendini bir şey zannedip “Türkiye bilmem ne kaybetti falanca ülke bilmem ne kazandı” diyerek defolup gidenler bilsin ki; Türkiye sadece bir nankör ve hainden kurtuluyor gittikleri ülkelerde satılık, omurgasız kişileri kabul etmiş oluyor. Hepsi bu..’’ dedi.

Yaptığı açıklama tepki çeken Konakcı, Twitter’dan yeni bir açıklama daha yaparak, sözlerinin arkasında durdu.

‘’SİZ DE ONLAR GİBİSİNİZ’’

Konakcı, ‘’Bakın aklı olup da anlama özürlü olduğu halde paylaşımımın altına üstüne hakaret ve tehdit yazanlar, yurtdışına gidenlere değil lafım. Giderken vatanını aşağılayan aşağılıklara. Heee buna rağmen hala onları savunanlar; siz de onlar gibisiniz vatan severlerin gözünde. Bunu da bilin.’’ dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir