Prof. Dr. Mert Dumantepe’den, yapımcı Cüneyt Karakuş’a tehdit ve dayak

AKM’de düzenlenen Boğaziçi Film Festivali'nde 'En İyi Yapımcı' ödülünü alan Cüneyt Karakuş, ödül töreni sonrası büyük şok yaşadı. Yapımcı ortağı olan Melis Dumantepe’nin eşi Prof. Dr. Mert Dumantepe tarafından tehdit edilip darba maruz kaldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

featured

10. Boğaziçi Film Festivali’nde ‘En İyi Yapımcı’ ödülünü alan yapımcı Cüneyt Karakuş’un, AKM’deki ödül töreninde Kalp ve Damar Cerrahisi’nin tanınmış ismi Prof. Dr. Mert Dumantepe’nin darbına uğradığı ortaya çıktı.

Konukların da tanık olduğu o şok anlarda hakaret ve tehdite de maruz kalan yapımcı, ortağı Melis Dumantepe’nin eşi olan profesörden şikayetçi oldu.

29 Ekim günü Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen “10. Boğaziçi Film Festivali” ödül töreninde en iyi yapımcı ödülüne, Cüneyt Karakuş layık görüldü.

Ödül töreni sonrası, fuaye alanında toplanılırken Karakuş’un yapımcı ortağı Melis Dumantepe’nin Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı olan eşi Prof. Dr. Mert Dumantepe, Cüneyt Karakuş’un yanına geldi.

İddiaya göre ünlü yapımcıya küfür ve tehditler savuran Dumantepe, yanında eşi olmasına rağmen Karakuş’un kolunu tersten kıvırarak duvara dayadı.

ORTAĞININ EŞİYMİŞ

Tarafların arasındaki kavgaya AKM’deki diğer konuklar dahil oldu. Yaşananlar sonrası ünlü yapımcı Cüneyt Karakuş, Mert Dumantepe’den şikayetçi oldu.

Mert Dumantepe’nin eşi Melis Dumantepe’yle ortak olduğunu belirten Karakuş, nedenini bilmediği bir şekilde kendisine sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı bir ödül töreninde hakaret ve tehditler savuran ünlü profesörün bir de darbına maruz kaldığını ileri sürdü.

Karakuş’un ihbarı sonrası ünlü Prof. hakkında soruşturma başlatıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir