Özkan Uğur’un eşinden “ölüm” iddialarına zehir zemberek sözler

Kanser tedavisi sonrası yoğun bakımda tedavi gören ve entübe edildiği öğrenilen Özkan Uğur hakkında çıkan ölüm haberleri eşini çılgına çevirdi. Sosyal medya hesabından çıkan haberlere isyan eden Aysun Aslan, "Sadece 'tık' almak uğruna milyonlarca insanı üzen, ağlatan şerefsizler... Bu haberi yapan ve de yayan her kimseniz sizi bulacağım ve dava edeceğim" dedi.

featured

MFÖ’nün üyesi Özkan Uğur, 3. kez yakalandığı kanser sonrası meydana gelen rahatsızlıklardan dolayı 3 aydır yoğun bakımdaydı. Uğur’un entübe edildiği öğrenildi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Uğur’un öldüğü yönünde iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddialara eşi Aysun Aslan’dan çok sert tepki geldi.

“SİZİ DAVA EDECEĞİM”

Çıkan haberlere ateş püsküren Aslan, “Milyonlarca insanı üzen, ağlatan şerefsizler… Bu haberi yapan ve de yayan her kimseniz sizi bulacağım ve dava edeceğim” ifadelerini kullandı.

Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Özkan Uğur’la ilgili ölüm iddiasına cevap vererek yasal yollara başvuracağını söyleyen eş Aysun Aslan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Özkan Uğur ölmedi, yaşıyor. Sadece ‘tık’ almak uğruna milyonlarca insanı üzen, ağlatan şerefsizler… Bu haberi yapan ve de yayan her kimseniz sizi bulacağım ve dava edeceğim. Yakında görüşeceğiz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir