Özkan Uğur’a veda! AKM’de tören düzenlendi

MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur, 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefat haberi ile tüm sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan Özkan Uğur, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Özkan Uğur için AKM'de tören gerçekleşiyor.

featured

MFÖ grubunu solisti sevilen sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. Lenf kanseriyle senelerdir mücadele eden sanatçı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 7’den 70’e herkesin gönlünü fetheden Özkan Uğur bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

AKM’DE TÖREN DÜZENLENİYOR

Vefat haberi ile tüm sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan Özkan Uğur, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Sanatçı Özkan Uğur için AKM’de tören düzenleniyor. Ardından usta sanatçı Taksim Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedilecek.

“HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığının ardından 69 yaşında vefat eden sanatçı Özkan Uğur için Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene katıldı.

Ersoy, tören öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Çok önemli bir sanatçımıza veda ettiğimiz bir gün. Özkan Uğur sanatçı unvanını layıkıyla taşıyabilen çok önemli bir sanatçımızdı.” dedi.

Uğur gibi sanatçılara veda etmenin zor olduğunu söyleyen Bakan Ersoy, şunları kaydetti:

“Hem müziğin efsanesi hem de ekranların, sinema perdesinin en doğal karakterlerinden biriydi. Geçmişte, günümüzde ve gelecekte de sanatçılarımıza örnek olacak çok değerli bir yetenekti. Böyle değerli sanatçıların yerini doldurmak maalesef çok güç oluyor. Başta değerli ailesi olmak üzere tüm sanatçılarımıza, yakın dostlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir