Özge Özpirinçci anne oldu! “Akrep burcu olmasın diye dua ediyorum” demişti…

featured

Yaklaşık 8 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özge Özpirinçci, bugün öğlen saatlerinde bir kız bebek dünyaya getirdi.

Ünlü oyuncunun menajeri Önem Günal yaptığı açıklamada, “Anne ve bebeğin sağlık durumu çok iyi. Sezaryen doğum gerçekleşti. İsim konusunda henüz karar vermediler” dedi.

DUALARI KABUL OLDU

Katıldığı bir programda “Akrep kadınını çok seviyorum. Ne var ki kendine çok zarar verebilen bir burç. Karanlık yerleri çok. Yay olsun istiyorum.” ifadelerini kullanan Özpirinçci’nin duaları kabul oldu ve bebeği yay burcu olarak dünyaya geldi.

Özge Özpirinçci, yakın dostu Berrak Tüzünataç ile birlikte bebeğinin akrep burcu olmaması için dua ettiklerini ifade etmişti.

“İSMİNİ BURAK KOYACAK”

Özge Özpirinçci, kızları için isim düşünüp düşünmedikleri hakkındaki sorulara “Burak yüzünü görmeden ismini koymayacak” yanıtını vermişti.

Daha önce de yaptığı bir açıklamada bebeğine ‘Üzüm’ ismini vermeyi düşündüğünü söyleyen Özpirinçci ancak konuyla ilgili yakın çevresinden olumlu geri dönüş alamadığını ifade etmişti

Özge Özpirinçci kızına “Üzüm” adını verecek

“HAMİLELİĞİM BİTMEDEN DÜĞÜN YAPMAM”

Hamile kalışının ardından düğün yapacağı haberleri çıkan Özpirinçci, “Hamileyken düğün falan yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil.” diye konuşmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir