Kerem Kamışlı’yı denize atmıştı… Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı!

featured

Geçtiğimiz haziran ayında ayrılık kararı alan Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral arasında skandal bir olay yaşanmıştı.

Ayrılık sonrası Sakıp Sabancı’nın yeğeni Emine Sabancı Kamışlı’nın oğlu Kerem Kamışlı ile görüşmeye başlayan Şevval Şahin, Marcus Aral’ı oldukça kızdırmıştı.

KEREM KAMIŞLI’YI DENİZE ATTI

Lüks bir mekanda yemek yiyen ikilinin yanına giden Aral, Kamışlı’yı oturduğu sandalyesiyle beraber denize atmıştı. Kamışlı ise restoran çalışanları tarafından denizden çıkarılmıştı.

Marcus Aral, Şevval Şahin’in yeni sevgilisi Kerem Kamışlı’yı denize attı! Şok görüntüler…

Olay sonrası Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Aral hakkındaki iddianamede, “Olası kast ile adam öldürmeye teşebbüs”, “Tehdit”, “Özel hayata ilişkin görüntüleri ve sesleri ifşa etmek” ve “Hakaret” suçlarından toplam 22 yıl 9 aydan 34 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenmişti.

KORONAYA YAKALANDIĞI İÇİN DURUŞMAYA KATILAMADI

Duruşmaya tutuksuz sanık Aral katılmadı. Müşteki Kamışlı’nın da yer almadığı duruşmada müşteki avukatları Rezan Epözdemir ve Yiğit Gökçehan Koçoğlu hazır bulundu. Duruşmada sanık avukatı Özcan İmaş da yer aldı.

Sanık Avukatı Özcan İntaş müvekkilinin yurt dışında olduğunu ve Türkiye’ye dönmek için bilet aldığını belirterek, “Duruşmaya katılacaktı ancak koronavirüs testi pozitif çıkmıştır. Kendisi Miami’de yaşamaktadır. Mümkünse istinabe yoluyla dinlenmesini talep ederiz. Bir sonraki celse aksi durumda gelemezse mahcup olmak istemiyoruz. Tanık Şevval Şahin de Londra’dadır, o nedenle katılmadı.” şeklinde konuştu.

Marcus Aral denize atma olayının perde arkasını anlattı: “Seni ülkeye sokup çıkarmam dedi, ben de denize soktum çıkardım”

“KORONAYA YAKALANDIĞINDAN ŞÜPHELİYİZ”

Müşteki Kamışlı’nın avukatlarından Yiğit Gökçehan Koçoğlu ise söz alarak sanık Aral’ın avukatının Aral’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığına dair belge sunduğunu hatırlattı.

Avukat Gökçehan sanık Aral’ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafı mahkeme başkanına göstererek “Sanık yaklaşık 1 saat önce sosyal medya üzerinden bir restoranda olduğuna dair fotoğraf paylaşmıştır. Korona olduğundan şüpheliyiz. Hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Aral’ın savunma vermekten kaçtığının anlaşıldığına kanaat getirerek, sanık Aral hakkında yakalama emri çıkarılmasına karar verdi. Heyet, Kocaeli Ağır Ceza Mahkemesi’ne yazı yazarak Kamışlı’nın ifadesinin talimatla alınmasına da karar vererek duruşmayı erteledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir