Özel hayatın gizliliği hikaye… Tekirdağ’da okul müdürü, öğrencilerin adreslerini AK Parti il başkanı Mestan Özcan’a tablet dağıtması için verdi!

featured

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan özel hayatın gizliliğini umursamadı. Öğrencilere tablet dağıtmak için adreslerini okuldan istedi. Okul müdürü, gizli kalması gereken bu bilgileri Özcan’a verdi. Mestan Özcan da bu adresleri ziyaret ederek çektiği videoyu Twitter hesabında paylaştı.

Görüntüler büyük tepki topladı. Öğrenci velileri, okul müdürünün adreslerini bu şekilde üçüncü şahıslara vermesinden rahatsız oldu.

CHP’den tepki

CHP’li Tekirdağ milletvekili Candan Yüceer olaya tepki gösterdi. Yüceer sosyal medya hesabından tepkisini şöyle dile getirdi:

“Devletin kurumlarındaki partizanlaşmanın yeni bir örneği de Tekirdağ’da yaşadık. Bir okul müdürü öğrencilerin gizli kalması gereken bilgilerini AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’a veriyor. O da öğrencilerin evlerine giderek karnelerini gülümseyerek dağıtıyor.”

Barış Yarkadaş: “Gizli kalması gereken bilgiler AKP’ye verildi”

Özcan’ın videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Barış Yarkadaş “AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa İmam Hatip Lis. öğrencilerinin karnelerini evlerine giderek dağıtıyor. Öğrencilerin gizli kalması gereken bilgilerini AKP’ye veren kişi ise Okul Müdürü Abdullah Şenol…” dedi.

 

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir