FETÖ’cü Enes Kanter, Rockefeller ailesine damat oluyor!

featured

FETÖ Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen, NBA’in ünlü Türk oyuncusu Enes Kanter, dünyanın en güçlü ve zengin ailelerinden olan Rockefeller ailesinden Ariana Rockefeller ile samimi görüntüler paylaştı.

David Rockefeller’ın torunu, David Rockefeller Jr.’ın 38 yaşındaki kızı olan Ariana Rockefeller New York’ta yaşıyor ve moda tasarımcılığı yapıyor.

Portland Trail Blazers klübünde oynayan 28 yaşındaki Enes Kanter’in Ariana Rockefeller ile birkaç aydır ilişki içinde olduğuna dair yabancı bazı spor gazetelerinde bilgiler paylaşılıyor.

Kanter ve Rockefeller’ın hayvan hakları konularında ortak projelerde yer alırken tanışıp yakınlaştıkları söyleniyor.

İkilinin uzun zamandır sık sık New York’ta biraraya geldikleri, NBA sezon boşluklarını birlikte geçirdikleri konuşuluyor.

Sezon sırasında da Portland’da buluştuklarına dair söylentiler olan çiftin beraber, Portland’ın turistik ve simgesel binası önünde fotoğraf çekip her ikisinin de İnstagram hesapları üzerinden paylaşmaları bu söylentilerin gerçek olduğu algısını yaratıyor.

New York’ta yaşayan Rockefeller ailesi finans ve endüstriden politikaya kadar bütün alanlarda dünyanın en sözü geçen ailesi olarak sayılıyor.

Kaynak: medyafaresi

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir