Ozan Güven’nin yeni dizisi “Taş, Kağıt, Makas” ne zaman başlıyor, konusu nedir?

Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla üç yıl dokuz aydan 13 yıl altı aya kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven, “Taş, Kağıt, Makas” dizisiyle setlere dönüyor. Güven’in ekrana geri dönmesi kadın dernekleri tarafından tepki topladı.

featured

Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla hakkında ‘silahla kasten yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ ve ‘hakaret’ suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven, uzun bir aradan sonra yeniden setlere döndü.

En son üç sene ‘Babil’ dizisinde rol alan Güven, yakında Kanal D’de ekrana gelecek olan ‘Taş, Kağıt, Makas’ adlı dizide Hande Ataizi ile başrolü paylaşacak.

ozan güvenin dizileri

 

Benzer Haberler
ersan
Cem Yılmaz’dan film müjdesi geldi! Ozan Güven detayı dikkat çekti
ozan güven
Görüntülendiğini fark eden Ozan Güven muhabirle tartıştı: ‘Kamerayı indir adam gibi konuşalım’
ozanguven
Deniz Bulutsuz’u darp iddiasıyla yargılanan Ozan Güven aylar sonra ortaya çıktı! Görenler tanıyamıyor…
ozanguven
Ozan Güven İstanbul’u terk etti

“AZ KALDI, BİTMEK ÜZERE” DEMİŞTİ

Ozan Güven geçen aylarda kendisine sorulan “Dava bitmeden setlere dönmeyecek misiniz?” sorusuna, “Dava devam ediyor. Hem dava sürecinde konuşmak doğru değil hem de kimsenin canını sıkmaya gerek yok. Olaylar netleşecek, ondan sonra herkes her şeyi görecek. Az kaldı, bitmek üzere” diye yanıt vermişti.

ozan güven kadına şiddet

DİZİNİN KONUSU

‘Remember: War Of The Son’dan uyarlanan  ‘Taş, Kağıt, Makas’ dizisinde hipertimestik sendromu (hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut’un (Ekin Koç)  hikayesi anlatılıyor.

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu, adaletsizliğin sorgulandığı bir hikayeyi izleyiciyle buluşturacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturuyor.

Okuma provası yapılan ve çekimleri başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Serra Arıtürk, Burak Yörük, Aytaç Uşun, Bülent Seyran ve Selim Galip gibi ünlü isimler de yer alıyor.

NE OLMUŞTU? 

Oyuncu Ozan Güven’in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, Temmuz 2020’de Güven’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, “hakaret”, “cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “kasten yaralama” suçlarından üç yıl dokuz aydan 13 yıl altı aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Güven’in de karşı şikayet dilekçesi vermesi üzerine Bulutsuz hakkında “basit yaralama” suçundan dört aydan bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Duruşma, tanıkların dinlenmesi kararıyla ertelendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir