Osman Olgunses’in tarla satıp çektiği video klip sosyal medyayı salladı: ‘Acaba dolandırılmış olabilir misin?’

Osman Olgunses’in tarla satıp çektiği video klip, sosyal medyayı salladı. Düşük bütçeli, mütevazi klibiyle sosyal medyada gündem olan Osman Olgun, son şarkısı Sevdiğim’e çektiği klibi YouTube hesabından yayınladı. Olgunses’in klibine binlerce beğeni ve yorum geldi.

Tükendi Bütün Umutlarım ve Çarpıldım şarkılarına çektiği kliplerle adını duyuran Osman Olgun, son olarak Sevdiğim şarkısına da mütevazi bir klip çekti.

Sosyal medyada, ‘’Osman Olgunses’in tarla satıp çektiği video klip’’ başlığıyla paylaşılan klibe binlerce yorum geldi.

”SADECE OTLAR GÖZÜKSE OLURMUŞ ASLINDA”

Gözlemecide başlayıp çayırlık alanda geçen klip için Olgun’un tarla satarak bütçeyi karşıladığı iddia edildi.

Gaziantep’te edebiyat öğretmeni olan ve idarecilik yapan Olgun için, ‘’Osman abi, acaba sen dolandırılmış olabilir misin?’’, ‘’Sadece otlar gözükse olurmuş aslında.’’ şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte sosyal medyadan Osman Olgunses’in tarla satıp çektiği video klibe gelen yorumlar;

“Sesin de tipin de çok güzel, sana yüksek bütçeli bir klip çekeceğiz ünlü olacaksın” sözüne inanan Osman Abi’nin şarkıyla beraber çektiğidir.

İneğe yalattığı saçlarıyla, kendisinin yaklaşık 5 katı ağırlığında bir kadınla gözlemecide çay içerken başlayan video klip, ücra otluklarda ve ormanlarda aylak aylak yürüyüşlerle devam ediyor.

Yüksek bütçesinden dolayı “ilgi çekici” olması beklenirken, tehlike anında otobüslerdeki camı kırmak için kullanılan “imdat çekici” bile olamadan bitiyor…

Osman abi, acaba sen dolandırılmış olabilir misin?

Kısa film tadında olmuş. Dramatik konuları müthiş işlemişler. Puan: 9/10

Şarkı sözleri: Klibi sözleri üzerinden yürümüş ve dinlediğiniz zaman sizde anlayacaksınız biraz nazım hikmet biraz Atilla İlhan kokusu var. Puan: 10/10

Sanatçının, Osman Bey’in sesi: James Hetfield ve Axl Rose tadında, kulaklarda hoş tınılar bırakan kadife ses. Puan: 10/10

Ah be dayım pantülle 45 kilo çekiyon, o hatun sana 5 gömlek büyük gelir. Dolandırmışlar adamceyizi, parasını geri verin lan adamın vicdansızlar. :))

Sadece otlar gözükse olurmuş aslında.

Osman abi BMW seviyor gönül vermiş vurmayın.

Şarkıyı çok beğendim, Osman abi artık benim favori sanatçım. Osman Baba sendeki özgüven bizde olsa dünyayı fethederiz. Bu kadar berbat bir sese klip çekmek büyük bir özgüven istiyor. Ayrıca bu amcaya klip çekip parasını alan ekibi de nitelikli dolandırıcılık suçundan içeri atmak lazım gelir.

Bu adama destek olalım, “hayali bir gün olsun gerçek olacak”. 50.000 izlenme alsa, torunlarına bile anlatacak hikayesi olacak. Hepimiz en az bir defa tıklayıp biraz izleyelim. Like ve comment harika olur.

Adam 60 yaşında, herkesin hayatında bir tane, yıllar boyu çevirip izleyeceği videosu olsa güzel olurdu.

Arya sıkma ve gözleme evi sponsorluğunda çekilmiştir. 21. saniyede ürün yerleştirme bulunmaktadır.

Ne izledim lan ben az önce :))))))

Tadım kaçtı. Kadın yanında emanet gibi kalmış.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir