OnlyFans’ta yeni dönem başlıyor: Satışlar açıldı

Son dönemin en popüler uygulamalarından biri olan OnlyFans'ta yeni bir dönem başlıyor. Çıkan haberlerde, yetişkinlere yönelik cinsel içeriklerle adı sıkça anılan OnlyFans'ta alışveriş özelliğinin başlayacağı bildirildi. Aktarılan bilgilere göre, sunulan ürünler arasında birçok ürün yer alacak. Bu, OnlyFans hesabı olan ünlüler, OnlyFans yıldızları ve OnlyFans'taki en iyi içerik oluşturucular için yeni bir dönemin kapısını aralayacak.

featured

Insider’ın haberine göre, OnlyFans, içerik oluşturucuların giyim ve çıkartma gibi özel markalı ürünleri satmaya başlayabilecekleri online mağazalar açıyor. Böylece OnlyFans kullanıcıları yakında favori içerik oluşturucularından kişiselleştirilmiş ürünler satın almaya başlayabilecek.

İçerik oluşturucular, Spring Store aracılığıyla hayranları için su şişeleri, çıkartmalar, bulmacalar ve giysiler gibi özel ürünler tasarlayıp satabilecek. OnlyFans blogunda, Spring’in ürünlerin paketlenmesi, depolanması ve nakliyesi ile ilgileneceğini belirtti.

Blog gönderisine göre OnlyFans’ın içerik oluşturucuları, kendi ürettikleri ürünleri de mağazaya ekleyebilecek. İçerik oluşturucular, mağazalarını OnlyFans profillerinde gösterebilecekleri bir bağlantı da alabilecekler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir