AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Şebnem Şirin açıklaması: “Yargılama sürecini yakından takip edeceğiz”

featured

Denizli’de vahşi bir cinayet işlendi. Kentin Pamukkale ilçesinde Şebnem Şirin (25), evinde erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı (25) tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü.

Denizli’de vahşi cinayet! Şebnem Şirin, sevgilisi Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü…

Polis, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şebnem Şirin’in ölümü sosyal medyada infial yarattı, kadın cinayetlerine tepkiler art arda geldi.

Pamukkale’de katledilen Şebnem Şirin, ünlü iş insanı Fevzi Tokat’ın torunu çıktı!

ÖMER ÇELİK’TEN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından, Şebnem Şirin’in Denizli’de öldürülmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Kadına şiddetin insanlığın inkarı olduğunu belirten Çelik, “Her kadın cinayetiyle insanlık yok oluyor. Şebnem Şirin’e Allah’tan rahmet diliyoruz. Kaybettiğimiz her can canımızı yakıyor. Kadınların maruz kaldığı şiddet ise tüm canları kahrediyor.” ifadelerini kullandı.

“YARGILAMA SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ”

Ömer Çelik, kadına dönük şiddetle mücadelenin her alanda daha güçlü sürmesi gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

“Daha yoğun mücadele etmeliyiz. Bu, tek boyutlu değil, toplumun tüm kesimlerinin ortak mücadelesidir. Kadına dönük şiddeti özendiren ve teşvik eden her sözü mahkum etmeliyiz. Canileri besleyen kültürel ve zihinsel her yaklaşımla mücadele topyekun olmalıdır. Bu mücadele, bir politik ve toplumsal tartışma alanı değil, şiddete karşı dayanışma olmalıdır. Yargılama sürecini yakından takip edeceğiz. Kaybettiğimiz tüm canlara ve Şebnem Şirin’e rahmet diliyoruz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir