Pamukkale’de katledilen Şebnem Şirin, ünlü iş insanı Fevzi Tokat’ın torunu çıktı!

featured

Olay, saat 06.00 sıralarında Kınıklı Mahallesi’ndeki bir apartmanın birinci katında meydana geldi.

Şebnem Şirin ile erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Furkan Zıbıncı arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Furkan Zıbıncı, mutfaktan aldığı bıçakla Şirin’in boğazını kesti.

KOMŞULAR DUYDU

Bağrışmaları duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese giden ekipler, daireye girdiklerinde Şirin’i salonda yerde yatarken buldu. Yapılan kontrolde Şebnem Şirin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Denizli’de vahşi cinayet! Şebnem Şirin, sevgilisi Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü…

OTOMOBİLİ DURDURULDU

Polis olay sonrası kaçan Furkan Zıbıncı’yı yakalamak için çalışma başlattı. Furkan Zıbıncı’nın otomobilini Saltak Caddesi’nde durduran polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Furkan Zıbıncı’nın işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

ÜNLÜ İŞ İNSANININ TORUNU ÇIKTI

Kaleiçi Çarşısı’nda bir altın toptancısında işçi olarak çalışan Furkan Zıbıncı’nın Şebnem Şirin’in evine aralıklarla gidip kaldığı, olayın ardından kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandığı ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Şebnem Şirin’in Denizli’de bir şarapçılık şirketinin ortağı Fevzi Tokat’ın torunu olduğu öğrenildi.

FEVZİ TOKAT KİMDİR?

1962 Yılında Denizli’nin Güney İlçesi’nde Pamukkale Şarapları firmasını kuran Fevzi Tokat, 1972 yılında kardeşi Yasin Tokat ile birlikte çalışmaya başladı. Pamukkale Şarapları, 50 yıl önce kurulduğunda yılda 100 bin litre şarap üretirken, ilerleyen yıllarda Türkiye’nin en modern tesislerinden birine sahip oldu ve 3 milyon 500 bin litre şarap üretimi yaparak başta Fransa ve Almanya olmak üzere üretiminin yüzde 25’ini Avrupa Birliği ülkelerine ihraç etmeye başladı.

Pamukkale Şarapları Satış ve Pazarlama Direktörü Selda Tokat, yeğeni Şebnem Şirin’in Furkan Zıbıncı tarafından öldürülmesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir