Öldür Beni Sevgilim’in konusu ne? Öldür Beni Sevgilim nerede çekildi, oyuncuları kimler?

Bu akşam Star TV'de ekranlara gelen Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler?

featured

Beyazperdenin ardından bu akşam televizyonda yayınlanacak olan Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2019 yılında vizyona giren yapım bu akşam Star TV’de yayınlanacak. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı yapımda yaşanan yanlışlık sonucunda 5 yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çift, kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli durumlar içerisinde bulurlar. Peki, Öldür Beni Sevgilim filmi konusu ne, oyuncuları kim?

 

Öldür Beni Sevgilim nerede çekildi? İşte merak edilen o detaylar…

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM KONUSU

Okan ile Demet, beş yıldır evlidir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. Beş yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıldönümlerinde büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olur. Yaşanan yanlışlık sonucunda beş yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çift, kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli durumlar içerisinde bulur.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM OYUNCULARI

Filmde Okan karakterine Murat Boz hayat verirken, Demet’i ise Seda Bakan Canlandırıyor. Açelya Topaloğlu,Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu ise Öldür Beni Sevgilim filminde yer alan önemli oyuncular arasında yer alıyor.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM NEREDE ÇEKİLDİ?

Muğla ve İstanbul’un farklı noktalarının yer aldığı Öldür Beni Sevgilim filmi Fethiye’de tamamlandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir