Oktay Kaynarca’nın İstanbul’daki gizli evi görenleri kendine hayran bıraktı!

Atv'nin yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i Oktay Kaynarca'nın İstanbul'da herkesten sakladığı evi ortaya çıktı. Kaynarca evini yorulduğu ve dinlenmek istedi vakit kullanıyor. İstanbul'da bulunan evinde 4 kedi, 1 köpek, 10 tavuk ve geniş bir meyve bahçesi var. İşte Oktay Kaynarca'nın İstanbul'da çiftli hayatını yaşadığı o evi...

featured

Atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Cezayir’i Oktay Kaynarca‘nın İstanbul’daki gizli yuvası ortaya çıktı. Evinde 4 kedi, 1 köpek, 10 tavuk ve geniş bir meyve bahçesi olan usta oyuncu Oktay Kaynarca, yorgunluğunu atmak için ve dinlenmek için bu evini kullanıyor.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yorgunluğunu İstanbul’daki evindeki huzurlu ortamda atıyor. Kaynarca’nın İstanbul’daki evinin geniş bahçesi meyve ağaçlarıyla dolu. Kümesinde 10 tavuk besleyen usta oyuncunun 4 kedisi, bir de köpeği var.

OKTAY KAYNARCA’NIN EVİ

Oktay Kaynarca’nın gizli evi ortaya çıktı. Atv’nin ilgiyle izlenen yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın hem başrolünü, hem de yapımcılığını üstlenen usta oyuncu Oktay Kaynarca, evinin kapılarını açtı.

ÇİFTLİKTE YAŞIYOR

Oktay Kaynarca evinin bahçesinin bir bölümünü çiftliğe çevirdi. 10 tavuğu bulunan Kaynarca’nın bahçesinde kümes de var.

Sabahları taze yumurtasını kümesten alan ünlü sanatçı, bahçesindeki ağaçlardan meyve topluyor. Tam bir doğa dostu olan usta oyuncunun Haydut isminde köpeği de var. 14 yıldır hayatında olan Haydut, bahçedeki kulübede yaşıyor.

Kaynarca’nın Miu, Bihter, Zeytin ve Çirkin adında tam 4 kedisi var.

Cihana Sığmazam ilk bölüm izle | Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölüm – Oktay Kaynarca dizisi izle canlı atv

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir