Okan Bayülgen’den Kısmetse Olur yorumu: ‘Damızlık ve kızışmış erkekler…’

Uykusuzlar Kulübü programında Okan Bayülgen, "Kısmetse Olur" programına ilişkin yorumlarda bulundu. Bayülgen "Ben seyrederim. Akıl hastalığı gibi bir şey izliyoruz" dedi.

featured

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü’nün bu haftaki konukları Norm Ender, KÖFN grubundan Salman Tin, astrolog Hande Kazanova, Arda Türkmen, Bensu Orhunöz, Cengiz Durmus, Yeşim Salkım oldu. Yıllar sonra ekrana Youtube’da dönen Kısmetse Olur programıyla ilişkin Bayülgen çeşitli yorumlarda bulundu.

 

‘BURADA BİR SALDIRI VE ERKEK KIZIŞMASI GÖRÜYORUZ’

Erhan ve Sedat arasındaki tartışmayla ilgili Bayülgen ‘Adrenalini yüksek ateşli erkeklerle, kendini kaybetmiş kadınlar arasında bir şey bu. Ben bunu daha çok damızlıklar ve diğerlerine benzetiyorum. Burada bir saldırı ve erkek kızışması görüyoruz. Alfalık yapıyor, öbürü de bir sabır abidesi. Belki de diskalifiye ettirecek ve kıza o gidecek. Bu ilkellik değil, hepimizin başına gelebilecek bir şey.’ dedi.

Benzer Haberler
oyku serter4
Kısmetse Olur’daki ifşa fırtınasından Öykü Serter de nasibini aldı
kismetse olur
Kısmetse Olur yarışmacıları maaş mı alıyor, haftalık ne kadar kazanıyorlar?
cansel_cork
Kısmetse Olur Cansel’in üstsüz pozları ortalığı karıştırdı

 

‘EKRANI DOLDURAN 2 KİŞİ VAR, KIZIN YÜZÜ VE DEKOLTESİ’

Kısmetse Olur’a yönelik Bayülgen ‘Ben seyrederim. Akıl hastalığı gibi bir şey izliyoruz.’ yorumunu yaptı. Yarışmadaki Cansel’le ilgili Bayülgen ‘Fütüristik çocuk yapımları filmlerine benziyor. Kız aslında büyük ama dört yaşında bir ses çıkarıyor. Ekranı dolduran 2 kişi var. Kızın yüzü ve dekoltesi. İkisini de izliyoruz.’ dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir