Kısmetse Olur yarışmacıları maaş mı alıyor, haftalık ne kadar kazanıyorlar?

Yenilenen formatıyla Youtube üzerinden yayına başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı gündem olmaya devam ediyor. Her şeyin bir kurmaca olduğu ortaya çıkan programda yarışmacıların aldığı haftalık ücretler ise merak ediliyor. Peki, Kısmetse Olur yarışmacıları haftalık ne kadar kazanıyor? İşte cevabı…

featured

Evlilik programımı tiyatro sahnesi mi dedirten iddialarıyla geçtiğimiz gün bir kurmaca olduğu iddialarının gün yüzüne çıktığı Kısmetse Olur Yarışmacılarının maaşları merak edildi. Kısmetse Olur yarışmacıları haftalık, aylık maaş alıyor mu? Kısmetse olur maaşları ne kadar sorusu gündemdeki yerini koruyor.

2016 yılında yayından kaldırılan evlilik programları sonrasında Kısmetse Olur da bir süre kanal değişikliği akabinde yayından kaldırılmıştı. Aradan geçen 6 yılın sonunda biraz daha açık olabilir açıklaması ile dikkatleri üzerine çeken Kısmetse Olur Youtube platformunda yayın hayatına başladı.

Kısmetse olur programının başlaması ile birlikte programa katılanların neredeyse tamamının tanındık bilindik insanlar olması ve ortaya çıkan bir kaç ifşa sonrasında, Kısmetse Olur kurgu mu soruları sorulmaya başladı. İşte bu sorular akıllara ‘maaş alıyorlar mı’ konusunu getirirken, Kısmetse Olur yarışmacıları maaş alıyor mu? Kısmetse Olur maaşları ne kadar sorularının yanıtları gün gün araştırılıyor.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI MAAŞ ALIYOR MU

Kısmetse Olur maaşları bay ve bayanların ayrı ücret aldıkları ve yaptıkları reytinglere göre de değiştiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya da Kısmetse Olur yarışmacıları maaşları ile alakalı bir sayfa adeta ispat derecesinde bilgi sundu.

KISMETSE OLUR MAAŞLARI İFŞA EDİLDİ

Resmen oyunculuklarını sergilemeye gelmişler dedirten ifşaları ile Kısmetse Olur maaşları ifşa edildi. Aralık itibari ile başlayan yarışmada haftalık ücret aldıkları söylendi.

REYTİNG NE KADAR FAZLA İSE MAAŞTA O KADAR FAZLA

Kısmetse Olur maaşları, yarışmacının konuşulma oranı ile paralel olarak arttığı iddia ediliyor. 6 sene önceki formatta Kısmetse Olur yarışmacılarının adeta sonrasında her birinin ünlü olması ile oyun olduğu kesinleşmiş ve tabi aşk yok diyen izleyici reytingleri bir anda düşmesine mahal vermişti.

Aradan geçen zaman da Kısmetse Olur maaş konusu kapandı. Ve yeni formatı, yeni Kısmetse Olur maaşları ile yarışma tekrar gündeme çıktı.

YAREN’İN MAAŞI AYŞENUR’U GEÇTİ

Kısmetse Olur yarışmacılarının kendilerini aşık gibi göstermeleri karşısında ücret alıyorlar. Ayşenur ve Yaren Dağ arasındaki kapışmadan Yaren’in üste çıktığı ve 3500 Euro üzerinde maaş aldığı söyleniyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir