Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir? Ayşenur Alkan evli mi? İşte Ayşenur Alkan’ın biyografisi

Gaziantep'in Kalamış ilçesinde terör örgütü PKK/PYD tarafından düzenlenen roketli saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Öğretmen Ayşenur Alkan'dan gelen acı haberin ardından Milli Eğitim Bakanı Özer açıklama yaptı. Peki şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir ve nerelidir? Ayşenur Alkan evli mi? İşte Ayşenur Alkan’ın biyografisi...

featured

Suriye‘nin kuzeyinden Gaziantep‘in Karkamış ilçesi ile Kilis‘te Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine terör örgütü PKK’lılar tarafından 2 gün içerisinde 10 roketli saldırı düzenlendi Saldırılarda biri öğretmen, biri çocuk 3 sivil yaşamını yitirdi. Hain saldırıda ölenler arasında öğretmen Ayşenur Alkan ve 5 yaşındaki Hasan Karataş da bulunuyor. Peki, Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir? Ayşenur Alkan nereli? Ayşenur Alkan biyografisi! Detaylar haberimizde…

ŞEHİT ÖĞRETMEN AYŞENUR ALKAN KİMDİR?

Hain saldırıda hayatını kaybedenlerin arasında ilköğretim okulu 4’üncü sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan da bulunuyor. Alkan, Suriye tarafından atılan füzelerden birisinin okula isabet etmesi sonucunda şehit oldu.

Alkan’dan geriye ise öğrencileriyle birlikte okul bahçesinde oluştuğu “Mutluluk” yazısı kaldı.

Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın’dan sonra Ayşenur Alkan! PKK yine öğretmen şehit etti

TERÖRİSTLERİN BULUNDUĞU NOKTALAR ATEŞ ALTINA ALINDI

Saldırının ardından teröristlerin bulunduğu noktalar, sınırda konuşlu birlikler tarafından obüs ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına alındı. Teröristlerin ateşlediği bazı roket mermilerinin de sınırın diğer tarafındaki Cerablus kentinde yerleşim yerlerine isabet ettiği öğrenildi.

ŞEHİT AYŞENUR ÖĞRETMENİN AİLESİ KONUŞTU

Gaziantep’in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye’nin kuzeyinden atılan roket-havanlar nedeniyle hayatını kaybeden öğretmenin ailesi, acılarını anlattı.

Sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan’ın babası Mustafa Alkan,kızını sabah saatlerinde aradığını ancak ulaşamadığını söyledi. Kızının günlük olarak Nizip’teki evlerinden servisle Karkamış’a gidiş-geliş yaptığını anlatan acılı baba, “Sabah 9’dan beri arıyorum ama ulaşamıyorum. Günlük servisle gidip geliyordu. Bir şey söylemek istemiyorum, içim yanıyor. Allah kendilerini de yaksın. Allah kendilerinin bir türlü belasını versin.” dedi.

Amca Mehmet Alkan ise yeğeninin okula giderken saldırıya uğrağını anlatarak, “Okula yakınken patlama olmuş. Teröristlere lanet olsun. Bu terör örgütlerini kuranlara, yönetenlere lanet olsun.” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir