Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın’dan sonra Ayşenur Alkan! PKK yine öğretmen şehit etti

Terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz'ın acıları hala tazeyken bir acı haber de Gaziantep'in Karkamış ilçesinden geldi. PKK / PYD terör örgütünün okula yaptığı hain saldırıda öğretmen Ayşenur Alkan hayatını kaybetti.

featured

Hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda öğretmen Ayşenur Alkan, bir evladımız ve bir vatandaşımız şehit oldu. Yaralanan vatandaşlarımız da var. Türkiye, Ayşenur öğretmene ağlıyor! Olay yerinden ilk fotoğraflar da geldi. PKK’nın attığı roketlerden biri okulun bahçesine düştü.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye’nin kuzeyinden atılan roket-havanlar sırasında yaralanan sağlık çalışanı Mehmet Gören, saldırı anını anlattı.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine PKK’dan roketli saldırı: 3 şehit, 6 yaralı

YARALI SAĞLIK PERSONELİ O ANLARI ANLATTI

112 olarak bombanın düştüğü yere gittik. Diğer sağlıkçı arkadaş yaralıyı çıkarırken enkazın altında kaldı. Kendimi bir anda merdiven boşluğunda buldum. Sonra hastaneye geldim. Ayağımda kırık var.

AYŞENUR ALKAN KİMDİR? 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Karkamış saldırısı sonrası açıklama yaparak, “Bunların yerleşim yerlerine isabet edenleri oldu. 6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti.” ifadelerini kullandı. Hayatını kaybedenlerin arasında ilköğretim okulu 4’üncü sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan da bulunuyor. Alkan, Suriye tarafından atılan 4 füzeden birisinin okula isabet etmesi sonucunda şehit oldu. Daha fazla bilgi gelmesi halinde haberimizi güncelleyeceğiz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir