Psikopat öğretmen Ali Rıza Yücel’in skandalları ortaya çıktı! Masanın altında çorabını koklatmış…

Aksaray'da bir ortaokulda Ali Rıza Yücel adlı öğretmenin öğrencisini dövmesiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Olayda öğrencisini döven öğretmenin daha önce görev yaptığı Sakarya'da öğrencilerine çorabını koklattığı öne sürüldü. İşte detaylar...

featured

Aksaray’da bir öğretmenin öğrencisini okul koridorunda dövmesi infial yaratmıştı. Ali Rıza Yücel adlı öğretmenle ilgili olarak 1,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanırken CİMER’e yapılan şikayetler, Yücel’in daha önce görev yaptığı Sakarya’da da öğrencilere şiddet uyguladığını gözler önüne serdi. Yapılan şikayetlerde; öğretmenin lise düzeyinde soru sorup bilmeyenlere şiddet uyguladığı, öğrencileri masa altına sokup çoraplarını koklattığı ve ‘sen bir çöpsün’ diyerek çöp kutusunun üzerine oturttuğu iddia edildi.

BABA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Ortaköy ilçesindeki Şehit Salih Aksu Ortaokulu’nda görev yapan matematik öğretmeni Ali Rıza Y., 14 Aralık günü bir öğrencisi ‘Hocam, T.K. size küfretti’ deyince sınıftaki T.K.’yi koridora çıkardı. Erkek öğrenci T.K.’ye neden küfrettiğini soran Ali Rıza Y., onu defalarca tokatlayıp, boğazını sıktı. Gürültüleri duyup, sınıftan çıkan teknoloji ve tasarım öğretmeni Gülcan Ünlü, burnu kanayan T.K.’yi meslektaşının elinden aldı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, T.K. de yaşadıklarını babası Duran K.’ye anlattı. Oğlunu hastaneye götüren Duran K., 10 günlük rapor alıp, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü, görevden uzaklaştırdığı Ali Rıza Y. hakkında idari soruşturma başlattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir