Ödül töreninde Eda Ece’den mide bulandıran sözler! Depremzedelerle dalga geçti

Katıldığı bir ödül töreninde konuşma yapan Eda Ece depremzedelerle dalga geçti. Ece, “Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse.” diyerek depremzedeleri hedef almaktan geri durmadı. Ece'nin mide bulandıran sözlerine tepkiler çığ gibi...

featured

Seçim hezimeti sonrası hazımsız muhalif sanatçılar bir bir ortaya çıkıyor. Deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oyunu artırması ve kazanması muhalif sanatçıların moralini bozmuş olacak ki iğrenç sözlerle depremzedeleri hedef almaya devam ediyorlar. Bunlardan biri de oyuncu Eda Ece.

“SANDIKTAN ONU ANLADIK”

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’nin yaptığı açıklama büyük tartışmalara neden oldu.

Ece, katıldığı bir ödül töreninde yaptığı konuşmada, deprem bölgesinde yaşayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen seçmenleri eleştirdi. “Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık” ifadelerini kullanan Ece’nin açıklaması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Sosyal medyadan Ece’nin mide bulandıran sözlerine tepki yağarken Ece ödül töreni sonrası özrü kabahatinden büyük denilecek bir açıklama daha yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir