O Ses Türkiye Yılbaşı’nı sallayan Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında, nereli?

Bir dönem Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran ve performansı ile öne çıkan isimler arasında yer alan Melis Sezen, O Ses Türkiye yılbaşı özel konuklarından bir tanesi oldu. Güzel ve seksi oyuncu geceye dansı ve sesiyle damgasını vurdu.

featured

2023 O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konuklarından bir tanesi Melis Sezen oldu. Sergilediği Show ile adından söz ettiren isim aynı zamanda güzelliği ve kıyafeti ile de sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

Programı izleyenler “Melis Sezen kimdir, kaç yaşında ve boyu/kilosu kaç? O Ses Türkiye 2023 yılbaşı konuklarından Melis Sezen hangi yapımlarda rol aldı?” sorularına cevap aradı.

Benzer Haberler
melis sezen 2
Melis Sezen derin yırtmaçlı dekoltesiyle göz kamaştırdı
melis
Melis Sezen’den mini elbise ile oryantal şov! Kalça figürleri ve kıvrak hareketleri ile kendisine hayran bıraktı
melis sezen
Külotsuz paylaşımıyla olay olan Melis Sezen’in cesur pozundaki iç çamaşır detayı dikkat çekti!

MELİS SEZEN KİMDİR?

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, 1997 doğumlu. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. İstanbul’da dünyaya gelen Sezen, Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gördü.

melis sezen instagram

Ünlü isim Leke ve Sevgili Geçmiş dizilerinde başrol oldu ve Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat verdi. Rol aldığı filmler arasında Bizim İçin Şampiyon, Dünya Hali, Mucize 2 Aşk da bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir