Güldür Güldür Show Yılbaşı’nın konuğu Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Güldür Güldür Show'un yılbaşı özel konuklarından biri olan Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gelsin Hayat bildiği Gibi'nin başrol oyuncusu Devrim Özkan'ın hayatı ve kariyeri özellikle sosyal medya takipçileri tarafından gündeme geldi.

featured

Güldür Güldür Show Yılbaşı’nın konuğu Devrim Özkan güzelliği ve oyunculuğu ile yılbaşı gecesine damga vurdu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül Acarerk karakterini canlandıran, adını geniş kitlelere duyurmayı başaran ve asıl çıkışını ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisiyle yapan Devrim Özkan, Güldür Güldür Show’un yılbaşı özel konuklarından biri oldu. Peki, Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Benzer Haberler
devrim-ozkan-dizileri
Devrim Özkan’dan karavanda seksi pozlar
sdfg
Mauro Icardi hızlı çıktı! Tribünlerde görünen Devrim Özkan’la sevgili mi?
devrim özkan
Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin Songül’ü Devrim Özkan kimdir? Sevgilisi var mı, kaç yaşında?

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR?

Aslen Muğlalı olan Devrim Özkan, 1998 yılında dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı 2.sınıfta eğitimini sürdüren Devrim Özkaya, ilk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

devrim özkan instagram

Ceyhun MengiroğluMengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse’ninKüçükköse’nin başrollerini paylaştığı bu dizide entrikacı, çıkarları için kötülük yapmaktan çekinmeyen İpek Giray’ı canlandırdı. Devrim Özkan asıl çıkışını ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisiyle yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir