Nevşin Mengü, Sinan Oğan’a saldırıların nedenini itiraf etti!

ATA İttifakı adayı Sinan Oğan ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklarken CHP'nin trolleri dün yere göğe sığdıramadıkları Oğan'a hakaretler savurmaya başladı. Muhalif gazeteci Nevşin Mengü ise muhalefetin bu akıl tutulması denecek tavrının nedenini açıkladı. İşte o itiraf gibi sözler...

featured

Geçtiğimiz gün 2. tur için kararını açıklayan Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı. Oğan’ın açıklamasıyla muhalefet bir kez daha hüsrana uğrarken sosyal medyada karalama kampanyası ve hakaretlere başlandı.

CHP Genel Başkanı ve 7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği destekle bilinen Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanlığı yarışındaki son duruma dair dikkat çeken sözler sarf etti.

Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararını değerlendiren Mengü, söz konusu durumun muhalefet seçmeninde ciddi bir moral bozukluğuna yol açacağını söyledi. Mengü, konuya ilişkin olarak, “Muhalefet seçmeninde ciddi bir moral bozukluğu olacak. Maalesef. Sinan Oğan da bize katılacak ve olacak bu iş diye çok yüksek bir beklenti vardı.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir