CHP’li Maltepe Belediyesi’nden deprem felaketi yaşayan ülkeye “Atatürk”e benzemeyen heykel hediyesi

Heykel belediyeciliğinde çığır açan CHP'liler sonunda bunu da yaptı. Büyük bir deprem felaketiyle sarsılan Arnavutluk'ta depremin yaraları Türkiye tarafından sarılmaya çalışılırken CHP'li Maltepe Belediyesi ülkeye Atatürk büstü hediye etti. Büstün Atatürk'e hiç benzememesi ise dikkatlerden kaçmadı.

featured

Arnavutluk’ta 2019 yılında yaşanan deprem felaketinin ardından yaralar sarılmaya çalışılırken CHP’den yine şaşırtmayan bir hamle geldi.

DEPREM FELAKETİ YAŞAYAN ÜLKEYE ATATÜRK HEYKELİ HEDİYE ETTİ

Haber 7’nin aktardığı habere göre, Türkiye hükümeti tarafından deprem felaketi sonrası bölgede deprem konutları, ticari üniteler, otoparklar, hastane ve camiler inşa edilirken,  CHP’li Maltepe Belediyesi, Arnavutlara Atatürk’e hiç benzemeyen bir Atatürk heykeli hediye etti.

CHP’Lİ ALİ KILIÇ’IN İSMİ YER ALDI

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Arnavutluk’un Elbasan şehrindeki RINIA Parkı’na yerleştirilmek üzere bir adet Atatürk büstünü ülkeye ulaştırdı. Büstün kaidesinde Mustafa Kemal’in “Yurtta sulh cihanda sulh” sözüne yer verilirken, CHP’li Ali Kılıç’ın da ismi yer aldı.

ATATÜRK’E BENZEMEDİĞİ GÖRÜLDÜ

CHP belediyeciliğinin heykel zihniyetine uluslararası boyut kazandıran olaydaki tuhaflık bununla sınırlı kalmadı. Arnavutluk’a hediye edilen büstün Atatürk’e benzemediği gözlendi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir