Nevşehir’de baba dehşet saçtı! Kızını rahatsız eden İbrahim Akyürek’in boğazını kesti

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Kızını rahatsız eden genci otobüs durağında gören baba, kurşun yağdırdı. Yaralı halde kaçmaya çalışan genci yakalayan baba, gencin boğazını kesti.

featured

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı köyünde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, İbrahim Akyürek, bir süredir Dilaver A’nın kızını rahatsız ediyordu.

TABANCAYLA VURUP BOĞAZINI KESTİ

Kızın durumu babasına söylemesinin ardından evden silahıyla çıkan Dilaver A, İbrahim Akyürek’i (26) köy çıkışındaki otobüs durağında görünce yanında taşıdığı silahla vurdu. Kaçmaya çalışan yaralı genci bir evin bahçesinde yakalayan Dilaver A, boğazını kesti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri İbrahim Akyürek’in hayatını kaybettiğini belirlendi.

Dilaver A. da suç aletleri ile birlikte jandarmaya teslim oldu. Jandarma köyde olayların büyümemesi için geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

KAYMAKAM’DAN AÇIKLAMA

Ürgüp Kaymakam Vekili Olgun Öner, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaydan üzüntü duyduğunu belirterek, güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi.

Kaymakam Öner, “2 aile arasında meydana gelen bir olay sonrası maalesef bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Biz köyde her türlü güvenlik tedbirini aldık.

Şu an aileler arasında devam eden bir sıkıntı yok. Savcılarımız olay yerinde incelemelerini yaptı. Vuran şahıs şu an gözaltında. Bundan sonraki süreçte bu köydeki huzurun devam etmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bütün vatandaşlarımızı itidalli olmaya çağırıyoruz.

Müge Anlı’daki DJ Gezgin cinayetiyle ilgili şaşkına çeviren anlar! Cemal Durmaz: ‘Öldürmedik güvercin besledik!’

Yaşanan kötü bir olaydı. Devletimiz ve adli makamlarımız ile kolluk kuvvetlerimiz şu an için burada gerekli tedbirleri aldılar. Zanlı olayda kullandığı aletlerle birlikte kendisi olay yerinde teslim oldu.” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir