Neslihan Atagül gözyaşlarına boğuldu! Alyansını fırlatıp attı

Kadir Doğlu'nun ihanet iddiaları sonrası birlikte görüntülenen ve sorun yok imajı veren Neslihan Atagül, iddiaya göre arkadaşıyla gittiği mekanda gözyaşlarına boğularak alyansını fırlattı. Atagül'ü arkadaşları sakinleştirdi.

featured

Son zamanlarda ihanet iddialarıyla gündeme gelen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

NESLİHAN ATAGÜL İHANET İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Kadir Doğulu’nun bir gece klubünde kadılarla eğlendiği görüntüler magazin gündemine oturmuştu. İhanet ve imam nikahı iddialarını yalanlayan Kadir Doğulu, ”Benimle sohbet etmek isteyen herkesle konuşurum, bir müşkülü varsa dinlerim” demişti. Neslihan Atagül ise ”Gürültülü ortamda yapılan normal bir konuşma” diyerek eşine arka çıkmıştı.

ALYANSINI YERE FIRLATTI

Takvim’in haberine göre; İhanet iddialarının ardından yakaladıkları popülerliği fırsata çevirip reklam ücretlerini de 10 milyon TL’ye çıkarttıkları konuşulan ünlü çift, kısa süre önce yeni bir kriz yaşadı. İddiaya göre; geçtiğimiz gece kız arkadaşlarıyla görüntülenen Neslihan Atagül, gittikleri mekanda gözyaşlarına boğuldu. Hatta bir ara parmağındaki yüzüğü yere fırlattığı iddia edilen Neslihan Atagül’ü kız arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Yine iddiaya göre boşanmaya karar veren güzel oyuncu, bunun için de kariyerini ön plana koyup doğru zamanı bekliyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir