Nejat İşler’in içler acısı hâli gündem oldu! 

Geçtiğimiz günlerde bir mekân çıkışı görüntülenen Nejat İşler’in içler acısı hâli, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşırı alkol alan ünlü oyuncu Nejat İşler, ayakta durmakta güçlük çekmiş, birkaç kez yere yığılmış, kendisini görüntüleyen muhabirlere hakaretler yağdırmıştı. İşler'in içler acısı hâli, sosyal medyada yeniden gündem oldu...

Ünlü oyuncu Nejat İşler dün gece Asmalımescit’te bir mekânda bir genç kadınla eğlendi. Zil zurna sarhoş olan Nejat İşler ayakta durmakta güçlük çekti, yere düştü, başını çarptı.

Mekân girişinde ayakta duramadığı için görevliler Nejat İşler için sandalye getirdi. Daha sonra ünlü oyuncu içeri girdi.

Çıkışta ise ayakta durmakta güçlük çeken İşler kız arkadaşıyla taksiye binmeye çalıştı. Kameralara küfür eden oyuncu yere düşüp başını çarptı. Daha sonra Şişhane’de konakladığı otele giden İşler, görevlinin yardımıyla araçtan inebildi. Otel girişinde yere düşen oyuncuyu görevli kaldırmaya çalıştı. Ünlü oyuncunun hali içler acısıydı.

50 yaşındaki oyuncu 2014 yılında septik şok geçirmiş ve ölümle burun buruna gelmişti. Ayak ve el parmak uçları kesilen oyuncu buna rağmen alkol alışkanlığını bırakmamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir