Kafayı çekip Fenerbahçe ile ilgili tweet atan Nejat İşler olay oldu: ‘İşportacı olacakken nerelere geldi bu adam ya’

Ayık kafa gezmeyen ünlü oyuncu Nejat İşler, yine sarhoşken saçmaladı. Fenerbahçe maçını izlerken alkol alarak kafayı bulduğu düşünülen İşler, ‘’Fenerbahçe yoksa Türkiye yoktur.’’ dedi. Gazeteci İslam Çupi’nin geçmişte söylediği sözlerini paylaşan Nejat İşler’in attığı tweetine, ‘’Taksim'de işportacı olacakken nerelere geldi bu adam ya.’’, ‘’Yüksek promil içerir’’ şeklinde yorumlar yapıldı.

featured

Geçtiğimiz alkolden yerlerde süründüğü görüntüler hafızalardaki tazeliğini koruyan Nejat İşler, alkol problemi yaşıyor. İçmekten kendini alamayarak ayık kafa gezmeyen İşler, sarhoş olup yine saçmaladı.

Nejat İşler’in içler acısı hâli gündem oldu! 

Fenerbahçe’nin Alanyaspor’u 5-0 yendiği maçın ardından tweet atan İşler, merhum gazeteci İslam Çupi’nin sözlerine atıfta bulunarak, ‘’Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.’’ ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/necatisler/status/1571579969897172992?s=20&t=jOdscP5_uBANP-Tjx5Nnzg

Türkiye ile Fenerbahçe’yi kıyaslamaya kalkan İşler’e büyük tepki gösterildi.

İşte o tepkilerden bazıları:

fanatizm aptallıktır. yanlış hatırlamıyorsam geçen sefer fazıl say’ın da abuk subuk hareketleri vardı maç izlerken. göğsünde kartal dövmesi taşıyan biri olarak söylüyorum. futbolu izleyin sevin oynayın ama din haline getirip tapmayın.

fenerbahçe cumhuriyetiymiş hadi amk yat uyu ya. cumhurbaşkanı kim rambo okan mı?

ben liseden ve üniversitenin son yıllarına kadar fanatiktim yani 14-24 yaş arası. takımıma destek olmak için türkiye’nin her yerine boğazımdan arttırıp gittim. 14-24 yaş arası yani aptal, işsiz ve boş olduğum yıllar. sonra okul bitti iş gücü sahibi olduk. tavsiyem odur ki kendinize iş edinin. 30-40 yaşında adamların hala fanatiklik yapması gerçekten aptallık.

taksim’de işportacı olacakken nerelere geldi bu adam ya.

yüksek promil içerir

oldu, iyi geceler abi, ışığıda kapatıyorum.

fenerbahce yerine “adalet” veya “liyakat” koy yeniden oku.

aynen fb yöneticileri de yıllarca böyle kandırdı taraftarı.

ahahaha bunu nejat işler paylaştı diye mi takıldınız lan? islam çupi nin sözü bu ahahahha. amk sazanlık da bir yere kadar daha neler göreceğiz.

islam çupi’nin meşhur fenerbahçe makalesinden alıntıdır. muhtemelen 14-20 yaş arası gençler islam çupi ismini duymadıkları için bunu nejat işler’in söylediğini sanıp, kendisine buradan laf sokarak tatmin olmaya çalışıyorlar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir