Nazilli’deki tüp patlamasında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde restoranda meydana gelen patlama sonrasında çıkan yangında hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi.

featured

Aydın’ın Nazilli ilçesinde ünlü dönerci zincirinin bir şubesinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangında 7 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

ÜÇÜ KADIN DÖRDÜ ÇOCUK

Aydın Adli Tıp Kurumunda otopsileri yapılan vatandaşların isimleri, Neslihan Karaboğa (38), Lale Nur Karaboğa (11), Cansu Karaboğa (3), Gamze Karaboğa (10), Emine Düztepe (37), İrem Düztepe (14) ve Fatma Danaş (45) olarak açıklandı. Adli Tıp Kurumundan alınacak olan cenazelerin defin yerlerinin henüz belli olmadığı öğrenildi.

thumbnail
İlişkili Haber
Aydın Nazilli’deki Ekrem Coşkun Döner şubesinde 7 kişinin öldüğü patlamayla ilgili 5 gözaltı

ANNE VE KIZI PATLAMADA CAN VERDİ

Yangının ardından kahreden bir detaya ulaşıldı. Yangında dışarıya çıkamayan isimlerden ikisinin de Emine Düztepe (37) ile kızı İrem Düztepe (14) olduğu öğrenildi. Anne ve kızının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

EŞİ ŞIRNAK’TA JANDARMA PERSONELİYMİŞ

Şırnak’ta jandarma personeli olarak görev yapan İlker Düztepe’nin eşi ve kızının acı haberini alır almaz yola çıktığı aktarıldı. Öte yandan olayda hayatını kaybeden diğer 5 kişinin kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü öğrenildi

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir