Aydın Nazilli’deki Ekrem Coşkun Döner şubesinde 7 kişinin öldüğü patlamayla ilgili 5 gözaltı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Ekrem Coşkun Döner markasına ait iş yerinde meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını

featured

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan Ekrem Coşkun Döner firmasına ait bayide ilk tespitlere göre tüp değişimi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 1’i ağır 5 kişi yaralanırken, 7 kişi hayatını kaybetti. Olay ile ilgili çalışmalar sürerken Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

BAŞSAVCILIKTAN FLAŞ AÇIKLAMA

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “20 Aralık 2022 günü saat 15.30 sularında ilçemiz Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesinde bulunan iş yerinde tüp değişimi sırasında meydana gelen tüp patlaması sonucu 7 kişinin öldüğü, 1’i ağır 5 yaralanın olduğu olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmada 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiş olup, olayla ilgili sorumlu olduğu düşünülen 5 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Soruşturmaya tüm yönleriyle ve titizlikle devam edilmektedir” ifadeleri yer aldı.

BAKAN BOZDAĞ’DAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin bir açıklama da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın sosyal medya üzerinden yapıldı.

Bakan Bozdağ yaptığı açıklamada, “Aydın/Nazilli’de bir restoranda meydana gelen tüp patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,ailelerine başsağlığı ve sabır,yaralılara acil şifalar diliyorum. Nazilli’ye ve Nazilli’de yaşayan vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı patlama hakkında adlî soruşturma başlatmıştır. Soruşturma için Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, üç cumhuriyet savcısı görevlendirmiştir. Olay bütün yönleriyle soruşturulacaktır.

Patlamaya sebebiyet verdiği iddia edilen kişi gözaltına alınmıştır. Rabbimiz,insanımıza ve ülkemize böylesine acı hadiseleri bir daha yaşatmasın.”ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir