Narko Kemal yine iş başında! Makamında uyuşturucu taciri Hamza Güner’i ağırladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu tüccarı Hamza Güner ile fotoğrafları çıktı. Uyuşturucu tacirini makamında ağırlayan Kılıçdaroğlu'nun daha önce de Almanya'da PKK adına uyuşturucu trafiğini yöneten isimlerle olan bağlantıları deşifre edilmişti.

featured

CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu tacirleri ile sıcak ilişkileri tüm hızıyla devam ediyor. Pek çok uyuşturucu taciri ile fotoğrafı bulunan Kılıçdaroğlu’nun makamında son ağırladığı uyuşturucu taciri ise Hamza Güner oldu.

CHP Batman teşkilatına üyeliği de bulunan Hamza Güner’in PKK-KCK’lı üst düzey pek çok isim ile de ticari ilişkide olduğu iddia edildi.

TROLLERİ UYUŞTURUCU PARASI İLE Mİ BESLİYOR?

Daha önce de makamında uyuşturucu tacirleri ile boy boy fotoğraflar veren Kılıçdaroğlu’nun, PKK adına Avrupa’da uyuşturucu trafiğini yöneten isimleri ziyaret ettiği ortaya çıkmıştı.

thumbnail
Namuslu ayağına yatıp uyuşturucu baronları ile düşüp kalkıyor
Namuslu ayağına yatıp uyuşturucu baronları ile düşüp kalkıyor! İşte Kemal Kılıçdaroğlu gerçeği…

CHP’nin beslediği dev troll ordusunu finanse etmek için CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu tacirlerinden partiye yüklü miktarlarda bağış aldığı da iddialar arasında.

 

DEVLETE ‘UYUŞTURUCU TACİRİ’ İFTİRASI ATMIŞTI

Makamında uyuşturucu tüccarlarını ağırlayan, Almanya’da ve İngiltere’de PKK’nın uyuşturucu trafiğini yöneten isimlerle görüşen Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin cari açığı kapatmak için devlet eliyle uyuşturucu ticareti yaptığını iddia etmişti.

thumbnail
CHP, uyuşturucu ile mücadele eden Emniyet’e saldırdı
Türkiye’de eroin fabrikasını resmî törenle açan CHP, uyuşturucu ile mücadele eden Emniyet’e saldırdı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir