Namuslu ayağına yatıp uyuşturucu baronları ile düşüp kalkıyor! İşte Kemal Kılıçdaroğlu gerçeği…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da PKK adına uyuşturucu trafiğini yöneten isimlerle olan bağlantıları deşifre oldu. Kendisine "Namuslu siyasetçi" yakıştırması yapan Kılıçdaroğlu'nun Avrupa'da uyuşturucu trafiğini yöneten PKK'lı baronlarla ağabey-kardeş ilişkisi olduğu Alman polisinin dinlemelerine de takıldı.

featured

Türkiye’nin ‘namuslu siyasetçisi’ Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu tüccarları ile samimiyeti, “Bu kadar da olmaz” dedirtecek cinsten. Dün akşam sosyal medya hesabından yayınladığı skandal videoda Türkiye Cumhuriyeti devletini uyuşturucu ticareti yapmakla suçlayan Kılıçdaroğlu’nun Avrupa’da PKK adına uyuşturucu trafiğini yöneten isimlerle ağabey-kardeş ilişkisine sahip olduğu ortaya çıktı.

PKK’NIN ALMANYA’DAKİ UYUŞTURUCU BARONU İLE BULUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 2008 yılında yaptığı Almanya ziyaretinde PKK’lı uyuşturucu baronu Mustafa Günel ile görüştüğü polisin dinlemesi sonucu ortaya çıktı. Uyuşturucu ticareti nedeniyle Alman polisi tarafından fiziki ve teknik takipte bulunan Günel’in telefonda konuştuğu Kılıçdaroğlu arasındaki samimi diyaloglar dikkat çekiyor.

BAŞKOMİSERİN ŞEHİT EDİLMESİ OLAYINA KARIŞTI

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, 1980 yılında Bakırköy’de Başkomiser Osman Tekin’in şehit edilmesi olayına karışan PKK üyesi Mustafa Günel ile telefonla görüştüğü tespit edildi.

Frankfurt Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi’nin PKK’lı Mustafa Günel’i 6 ay teknik ve fiziki takibe alması sonucu ortaya çıkan telefon görüşmesinde, PKK’lı Günel, Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Kemal abi’ diye hitap ediyor. Büyük miktarda uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle teknik takibe alınan Günel’in Kılıçdaroğlu’yla gerçekleştirilen telefon görüşmesi de bu takip sonucu ortaya çıktı.

KALDIĞI OTELDE PARMAK İZİ VE DNA TESTİ YAPILMIŞ

Kılıçdaroğlu’nun kaldığı otel odasında parmak izleri ve DNA testi olay yeri inceleme ekipleri tarafından kayıt altına alındığına dair raporda şöyle deniliyor:

09.09.2008 tarihinde teknik takibe takılan Mustafa Günel adlı şahıs,

Öncelikli olarak ismini belirleyemediğiz kişiyle birçok kez telefon görüşmesi yapmıştır. Yaptığımız araştırmalarda cep telefonunda aradığımız sabit numaranın bir otel nosu olduğu tespit edilmiştir. Otel müdüriyetiyle irtibata geçilerek, bu şahsın kimlik numaraları alınmıştır. Kimlik bilgilerinden yaptığımız araştırmalar üzerine bu şahsın isminin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu 08.09.2008 tarihinde Almanya’ya giriş yaptığı tespit edilmiştir. Şahıs 11. 09. 2008 tarihin de otelden çıkış yaptıktan sonra otel odasında parmak izleri ve DNA testi olay yeri inceleme ekiplerimiz tarafından alınmıştır. DNA bankasındaki ana bilgisayara bu bilgiler aktarılmıştır.

Bu şahısın Almanya’ya giriş çıkışlarıyla ilgili daha detaylı bilgilerin ileriki zamanda Frankfurt narkotik şubeye verilecektir.

09.09.2008 tarihinde Mustafa Günel’le yapılan bilgiler Frankfurt Narkotik Şubesine ekli dosyada mevcuttur.

Mustafa Günel, 09.09.2008 tarihinde 5 ayrı görüşme yapmıştır.

Tüm görüşmeler aşağıda listelenmiş şeklide ilgili Frankurt Narkotik Şubesine gönderilmesine:

1. TÜ 12134

2. TÜ 12136

3. TÜ 12142

4. TÜ 12149

5. TÜ 12151

İşte Kemal Kılıçdaroğlu ile PKK’lı Mustafa Günel arasında geçen telefon konuşması:

Kayıt Saati: 07.15

Kayıtta adı geçen kişiler: ZP 1 MUSTAFA GÜNEL / ZP 2 KEMAL KILIÇDAROĞLU

ZP .1 : Kemal abi hoş geldiniz Frankfurt’a.

ZP. 2 : Mustafacım nasılsın sesini duyduğuma memnun oldum ne var ne yok İbrahim de geldi mi?

ZP. 1 : Yok o öğleden sonra gelecek saat 14.00 de doğru burada olur. Abi nerde buluşalım seninle bu gün? Ali Abi de yanında mı?

ZP. 2 : Evet o da herhalde kalkmıştır. Sabah mahkemeye gideceğiz siz de isterseniz oraya gelin oradan birlikte beni gezdirirsiniz Frankfurt’ta.

ZP. 1 : Tamam abi ben tren istasyonundaki City Otel deyim bir kahvaltı yapayım ben de direkt adliyeye gelirim. İbrahim’in cep telefonu kapalı her halde kendisi daha yoldadır. Açılır açılmaz ona da söylerim, o da direkt adliyeye gelsin.

ZP. 2 : Tamam ben de bir duş alayım kahvaltımı yapıp hemen çıkmamız lazım mahkemede basın mensupları olacak, onlarla bir araya gelip müşterek duruşma salonuna gireceğiz.

ZP. 1 : Tamam Kemal abi görüşürüz.

ZP. 2 : Tamam Mustafa kendine iyi bak , Görüşmek üzere

LONDRA’DA PKK’NIN UYUŞTURUCU BARONU İLE BULUŞTU

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Avrupa’daki uyuşturucu baronları ile olan samimiyeti Almanya’dan sonra İngiltere’de de devam ediyor.

PKK’nın Londra Halk evleri sorumlusu olan uyuşturucu baronu Mustafa Topkaya ile Kemal Kılıçdaroğlu Londra’da oldukça samimi pozlar vermişti.

PERVİN BULDAN’IN KAYINBİRADERİ İLE ORTAK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun elinde şampanya kadehi ile poz verdiği Mustafa Topkaya, PKK’nın Avrupa’daki uyuşturucu trafiğini yönetiyor. Mustafa Topkaya’nın ağabeyi Mehmet Topkaya ise PKK’nın İngiltere sorumlusu ve Avrupa uyuşturucu trafiğinin başındaki isim…

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın öldürülen uyuşturucu baronu kocası Savaş Buldan’ın kardeşi olan Nihat Buldan 2001 yılında Londra’da uyuşturucu kaçakçılığı nedeniyle yakalanmış, yargılanmış ve 16 yıl hapse mahkum edilmişti. Kraliyet Mahkemesi’ndeki duruşmada savcı, Buldan’ı organize uyuşturucu ticaretinde “Türkiye ayağından sorumlu” , öteki sanık Mehmet Topkaya’yı da “İngiltere’den sorumlu” olmakla suçlamıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir