Mustafa Varank’tan Hüseyin Baş’a çok konuşulacak ayar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol maçıyla ilgili alayvari cümleler kullanan Hüseyin Baş'a Mustafa Varank'tanolay yanıt geldi. Varank, "Asıl komik olan, babasından miras olarak parti devralıp utanmadan yorum yapabilmek" ifadelerini kullandı.

featured

Tarihi seçimler geride kalırken muhalefetin seçim hazımsızlığı sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oldukça yoğun geçirdiği seçim sürecinin yorgunluğunu eski ve yeni bakanlarla birlikte basketbol oynayarak attı.

Renkli görüntüleri ise eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Twitter hesabından paylaştı.

Maç sırasındaki eğlenceli diyaloglar kameraya yansırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hareketleri de dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada yayılan eğlenceli videoyu hazmedemeyenler de oldu.

HÜSEYİN BAŞ HAZMEDEMEDİ

Mustafa Varank’ın paylaşımın altına olumsuz yorum yapan sayılı kişilerden biri de babası Haydar Baş’ın vefatı sonrası Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) genel başkanlık koltuğunu devralan Hüseyin Baş…

Hüseyin Baş, Varan’ın paylaşımına şu notu düştü;

“Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor.”

VARANK’TAN ÇOK KONUŞULACAK YANIT

Baş’ın yorumuna gereken cevap da çok gecikmedi.

Mustafa Varank, Baş’ın yanıtına “Asıl komik olan” cümleleriyle başladı;

“Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek…”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir