Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani’den bebekleri Miray’a düğün töreni

Murat Yıldırım ve Faslı eşi İman Elbani, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızları Miray için Fas geleneklerine göre bir düğün eğlencesi organize etti. Düğüne tahtla gelen Elbani sosyal medyada gündem oldu.

featured

Murat Yıldırım ve Faslı eşi İman Elbani, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızları Miray için Fas geleneklerine göre bir düğün eğlencesi organize etti. Elbani düğün alanına tahtla geldi. O görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, 2016 yılında Faslı oyuncu Iman Elbani ile evlenmişti. Çift, geçtiğimiz yılın ekim ayında dünyaya gelen Miray ismindeki kızlarına kavuşmuştu.

Murat Yıldırım ile evlendikten sonra Türkiye’ye taşınan Fas asıllı oyuncu Elbani, kızı için Fas geleneklerine göre bir düğün düzenledi. Murat Yıldırım ve Iman Elbani’nin kızlarına yaptıkları düğün, renkli görüntülere sahne oldu.

“GELENEKSEL FAS DÜĞÜNÜNDEN”

1 Yaşına girmek için gün saydıkları kızları için Fas’ta görkemli bir düğün düzenleyen Murat Yıldırım, beyaz takım elbise giyerken eşi ise çok sayıda elbise değiştirdi. Gösterişli bir taç takan Elbani, salona tahtla getirildi.

Eşini bir an olsun yalnız bırakmayan oyuncu Yıldırım, eşiyle dans etti. Düğünden anları Instagram hesabından paylaşan oyuncu Murat Yıldırım “Miray’ımız için düzenlenen geleneksel Fas düğününden” yazdı. Ünlü çift, düğünü sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir