Münevver Karabulut’un katledildiği koltukta poz veren Sakine Garipoğlu kimdir? Nilperi Şahinkaya ile arkadaş mı?

Münevver Karabulut'u canice katleden Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu kimdir? Münevver'in katledildiği koltukta poz vermişti.

featured

Münevver Karabulut cinayetiyle Türkiye’yi ayağa kaldıran Cem Garipoğlu’nun ailesi, oğullarının canice cinayet işlediği genç kızın fotoğrafıyla gülerek poz vererek tepki çekti. Sosyal medyada hızla yayılan bu paylaşım, kamuoyunda büyük infial yarattı. Bu eski gelişmenin ardından geçtiğimiz günlerde Cem Garipoğlu’nun yakını olan Sakine Garipoğlu ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile yazlık bir yerde poz vermesinin ardından tekrardan gündeme geldi.

thumbnail
İlişkili Haber
Garipoğlu ailesinden skandal fotoğraf! Münevver Karabulut’un öldürüldüğü koltuğu atmayıp üzerinde mutlu aile pozu verdiler…

GARİPOĞLU AİLESİ VE MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİ!

2009 yılında meydana gelen Münevver Karabulut cinayeti, toplumu derinden etkilemiş ve yürekleri dağlamıştı. Cem Garipoğlu, genç kızın hayatına son verdiği olayda suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak, ailenin son paylaşımı, cinayetin travmatik izlerini hala taşıyan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Cinayetin işlendiği koltukta gülerek poz veren Cem Garipoğlu’nun ailesi, sosyal medya kullanıcılarının yoğun tepkisiyle karşılaşınca paylaşımı kaldırdı. Ancak, yapılan bu insanlık dışı hareket, halk arasında büyük bir infial yarattı ve “utanmazlık” olarak nitelendirildi.

Cem Garipoğlu’nun babası ve amcasının da cinayete yardım ettiği ve delilleri yok ettiği iddiaları daha önce gündeme gelmişti. Aile, bu olayla birlikte tekrar gündeme gelerek, toplumda büyük bir infialin yaşanmasına neden oldu.

Benzer Haberler
IMG_1073
Nilperi Şahinkaya, Cem Garipoğlu’nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile neden yemek yediğini açıkladı
cem garipoglu-munevver karabulut
Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu davasında flaş gelişme: Mezar açılacak mı?
cem garipoğlu
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Yıllar sonra şüpheleri artıran fotoğraf

SAKİNE GARİPOĞLU KİMDİR? CEM GARİPOĞLU’NUN NEYİ OLUYOR?

Sakine Garipoğlu’nun kim olduğu hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor, ancak, Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi olan Sakine, geçtiğimiz senelerde abisinin işlediği cinayette temizlenip yıkanan ve delil karartılan bir koltukta poz vermesiyle tanınıyor.

Geçtiğimiz günlerde, Nilperi Şahinkaya, Sakine Garipoğlu ile fotoğraf çektirmesiyle tekrardan Türkiye’nin gündemine geldi.

Ancak, Nilperi Şahinkaya’ya göre, ünlü oyuncu, Sakine’yi tanımadığını söyledi ve Şahinkaya bu duruma ”O kadar bilgili olamadım, kusura bakmayın” sözleriyle kendisine karşı bir linç kampanyası yürütüldüğü iddia etti.

SAKİNE GARİPOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Sakine Garipoğlu’nun kaç yaşında olduğu bilinmiyor. Abisinin işlediği cinayet ve üzücü fotoğraf olayı yüzünden kendi hakkında bilgileri internetten soyutlayan Sakine Garipoğlu’nun sadece Linked.in bilgileri internette yer alıyor.

 

SAKİNE GARİPOĞLU NE İŞ YAPIYOR?

Linked.in bilgilerine göre; Aile şirketinde çalışan Sakine Garipoğlu Garipoğlu Şirketler Grubu’da İhracat Müdürü olarak 4 yıldır görev yapıyor.

SAKİNE GARİPOĞLU INSTAGRAM HESABI

Instagram’da şuanda (04.08.2023) 774 takipçisi bulunan Sakine Garipoğlu’nun Instagram kullanıcı ismi ise sakinegar’dır (@sakinegar).

SAKİNE GARİPOĞLU CEM GARİPOĞLU’NUN NEYİ OLUYOR?

Annesi Tulay Makbule Garipoglu babası ise Nida Garipoglu’dur. Kardeşi ise Levent Garipoglu’dur ayrıca, Münevver Karabulut’un katili olan Cem Garipoğlu da kardeşidir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir