Garipoğlu ailesinden skandal fotoğraf! Münevver Karabulut’un öldürüldüğü koltuğu atmayıp üzerinde mutlu aile pozu verdiler…

featured

Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu, bir ay önce Instagram hesabında ilginç bir fotoğraf yayınlandı.

Yayınlanan fotoğraf bir aile fotoğrafıydı. Fotoğrafta Cem Garipoğlu’nun iki kız kardeşi, ağabeyi ve annesi yer alıyordu. Neşeli ve mutlu bir aile pozu veren fotoğrafta dikkat çeken detay ise tüyleri ürpertti.

Münevver Karabulut’un bu odada öldürüldü

Münevver Karabulut’un Cem Garipoğlu’ndan kaçmaya çalışıp sığındığı odada bıçaklanmıştı. Münevver Karabulut’un kanının bulaştığı koltuk, polis tarafından olay günü yapılan incelemede tespit edilmiş ve 42, 43 ve 44 şeklinde rakamlarla numaralandırılmıştı. Odanın birçok yerinde kan izleri ortaya çıkmıştı.

Koltuğu atmayıp üzerinde poz verdiler

MuhabirTV’de yer alan habere göre, Münevver Karabulut’un 12 yıl önce öldürüldüğü odada yer alan kanlı koltuğu temizletip tekrar kullanan aile, koltuğu fotoğraflarında sergilemekten çekinmiyor.

Garipoğlu ailesi, bir aile karesi gibi görünen fotoğrafta oturdukları bir koltuk üzerinde poz verdi.

İşte olay yaratan o fotoğraf:

Ne olmuştu?

Tarih 3 Mart 2009’u gösteriyordu. Türkiye’de çok konuşulacak bir cinayet işlenmişti. 17 yaşındaki lise öğrencesi Münevver karabulut, 17 yaşındaki erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından Bahçeşehir’deki villada vahşice öldürülmüştü. Önce defalarca bıçaklanan Münevver, Cem Garipoğlu tarafından, testereyle kesilen başı gitar kutusuna, vücudu ise bavula konularak Etiler’de çöp konteynerine atılmıştı. Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni olan Cem Garipoğlu, cinayet sonrası kayıplar karıştı. Polisin yaptığı baskılar sonrası, Cem Garipoğlu 197 gün sonra polise teslim edildi.

İntihar etti

Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu “çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek” suçundan, en üst sınır olan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Silivri’de 5 No’lu L Tipi kapalı Cezaevi’nde cezasını çekmeye başlayan Cem Garipoğlu 10 Ekim 2014 günü intihar etti. Ancak kamuoyunun çoğu Cem Garipoğlu’nun intihar etmediği ve yaşadığına inanıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir