CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüste büyük terbiyesizlik! Kıyafetleri kirli olan emektar işçiyi otobüse almadılar…

featured

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüste çekilen görüntülerde, otobüs şoförünün “Ağabey bak, cık cıklayıp durma akşam akşam. Haksızsın” diyerek işçiye çıkıştığı görülüyor.

“Haksız değilim ben, bu benim iş elbisem” diyerek durumunu izah eden işçiye son derece saygısız bir tavır takınan şoförün “Bu elbiseyle, bu pantolonla, bu koltuğa oturamazsın” dedi.

“DURDUK YERDE SAVAŞ ÇIKARDIN ARABAMDA”

Otobüste bulunan yolculardan birinin kaydettiği görüntüde dikkat çeken başka bir detay da yolcunun işçiyi haklı olarak savunması oldu.

“Bence oturabilir beyefendi. Beni de almak zorundasın, beyefendi de oturmak zorunda.” diyen yolcuya da sesini yükselten otobüs şoförü, “Beni niye çekiyorsun ki? Yarın geldiğiniz zaman bu koltuk kirli diye beni şikayet ediyorsun ama. Görüyor musun; yani şimdi durduk yerde savaş çıkardın arabamda” dedi.

“BANA MEYDAN OKUMA”

CHP’li Muğla Belediye otobüsü şoförü, yolcuyu “Bana meydan okuma!” diye tehdit etti. Yolcudan çektiği görüntüyü silmesini isteyen otobüs şoförü, “Hayır” yanıtını alınca, otobüsü sürmeyeceğini söyledi.

İşte o anlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir