Müge Anlı’daki yağ dolandırıcılığı zinciri büyüyor! Mustafa İnce mağdurları akın akın geliyor

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündeme gelen 'yağ dolandırıcılığı' zinciri büyüyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; dolandırılan kadınlar ellerinde pankartlarla yayına çıkmış, iddiaların odağındaki ismi tanıyanlar tek tek canlı yayına bağlanıp konuşmuştu. Müge Anlı ve ekibi yeni bölümde ise dolandırıcılık zincirinin bir şehre daha sıçradığını tespit etti. Saadet zincirini aşan olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı, "Akın akın geliyorlar, stüdyoda yer kalmadı" dedi.

featured

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te gündeme gelen ‘yağ dolandırıcılığı’ zincirinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in son bölümünde dolandırılan kadınlar ellerinde pankartlarla yayına çıkarken, iddiaların odağındaki ismi tanıyanlar tek tek canlı yayına bağlanıp konuştu.

Programa bağlanan mağdurlardan biri, “15 bin lira gönderdim. Beni aradı, ‘Gümrüğe mal gelmiş, bana 5 bin 600 dolar gönder’ dedi.” dedi.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1585169752418181120?s=20&t=pjVCWbS25Pjbe_jajViaGg

“235 BİN TL DOLANDIRILDIM”

Canlı yayına bağlanan başka bir mağdur Tuğba Hanım ise, “Mustafa beni mart ayında 235 bin TL dolandırdı. Benim personelimin de bu işte rolü var, onun adı da Melisa. Ece’yle birlikte yapıyorlar.” ifadelerini kullandı.

“1 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE…”

Bir başka hanımefendi de “Benim eşime kredi çektirdi. ‘Yağ şeker işi yapıyoruz.’ diye evi sattırdı. Eniştemi dolandırdı. 3 tane arabasını sattı. 1 milyon liranın üzerinde… Bunun gibi Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nda birçok suç duyurusu var.” dedi.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1585180713837506560?s=20&t=pjVCWbS25Pjbe_jajViaGg

“SÜREKLİ GEZDİ, VURGUNA ZEMİN HAZIRLADI”

Karlı yağ işi vaadiyle Esenyurt’taki esnafa da bir vurgun yapılmak istendi.

Müge Anlı yayınına konuk olan bir esnaf; “Kendisi 2 3 haftadır burada. Sürekli geziyor. Sabah geliyor, akşam saatlerine kadar takılıyor. Yemek yiyor traş oluyor. Sürekli gezdi, vurguna zemin hazırladı.” dedi.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1585194706673156096?s=20&t=pjVCWbS25Pjbe_jajViaGg

SAADET ZİNCİRİNİ AŞTI

Müge Anlı ve ekibi yeni bölümde ise dolandırıcılık zincirinin Gaziantep’e de sıçradığını tespit etti.

Saadet zincirini aşan olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Müge Anlı, “Akın akın geliyorlar, stüdyoda yer kalmadı” dedi.

ENGELLİ VATANDAŞI DA DOLANDIRMIŞ

Gaziantep’ten son durumu aktaran A Haber muhabiri Mehmet Geçgel şunları söyledi;

“Siz girşi yapana kadar iki kişi daha geldi. 18 kişi oldu.

Burada sokakta yürürken, ‘Ben dolandırılmadım’ diyeni görmedim. Önüne gelen ‘Ben de dolandırıldım’ deyip rakam belirtiyor. Rakam her geçen dakika artıyor.

Mağdurlar çeşitli meblağlarda dolandırıldığını iddia ediyorlar. Her geçen dakika sayıları artmaya devam ediyor.

Çünkü Mustafa İnce bu noktada uzun süre oturmuş. İki sokak aşağıda yatalak bir hastanın olduğu ve onu da dolandırdığını belirtti buradaki vatandaşlar.”

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1585198110984196096?s=20&t=pjVCWbS25Pjbe_jajViaGg

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir