Müge Anlı’da Nezen Germiyen cinayetinde şok telefon! Ahmet Taşkın’ın cezaevi arkadaşı neler anlattı?

featured

Nevşehir’de 2013 yılında kaybolan 4 çocuk annesi Lutfiye Gündüz’ün kaybı ve 8 yıl önce cesedine ulaşılan Nezen Germiyen cinayeti Müge Anlı’da işleniyor. Kaybolduğunda 40 yaşında olan talihsiz kadınla ilgili şaşırtan iddialar ortaya atıldı. 8 yıl önce esrarengiz şekilde kaybolan Lütfiye Gündüz, son olarak boşandığı eşi Duran Özdemir ve sevgilisi olduğu öne sürülen 28 yaşındaki Nurullah Koçyiğit ile görüştü.

CEZAEVİNDEN ŞOK EDEN TELEFON

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında; cezaevinde Nezen Germiyen‘i öldürdüğünü itiraf eden Ahmet Taşkın’ın cezaevi arkadaşından flaş açıklamalar…

LÜTFİYE GÜNDÜZ VE NEZEN GERMİYEN ARASINDAKİ BAĞLANTI NE?

Ayrıca 2013 yılında öldürülen Nezen Germiyen (13) cinayetiyle, 8 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan 4 çocuk annesi Lütfiye Gündüz‘ün şüpheli kaybı arasındaki bağlantı araştırılıyor. İki kadınla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Müge Anlı ve ekibi iki konuda da Ahmet Taşlın’ın adının geçtiğini çözdü. Görgü tanıklarından Müberya Hanım, Duran Özdemir’in olay günü evlerine geldiğini eşi Şefki ile birlikte dışarı çıktıklarını daha sonra ayakkabıları çamur içinde geldiklerini öne sürdü. Lütfiye Gündüz’ün boşandığı eşi Duran Özdemir tarafından öldürüldüğünü iddia eden kadın bugüne kadar korktuğu için sustuğunu söyledi.

Nezen Germiyen cinayeti ve Lüftiye Gündüz’ün kaybolması olayı arasındaki bağlantı ne? Ahmet Taşkın’ın kardeşinin Müge Anlı’daki şok röportajı…

LÜTFİYE GÜNDÜZ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Lütfiye Gündüz’ün mavi bir varil içerisinde Kızılrmak’a atıldığı öne süren Nevzat Hamurcu canlı yayındaydı. Hamurcu, bu bilgiyi Duran Özdemir’in verdiğini ama kendisinin ciddiye almadığını söyledi. Lütfiye Gündüz’ün üzerinden para kazandığı iddia edilen boşandığı eşi Duran Özdemir ve sevgilisi olduğu öne sürülen Nurullah, korkunç iddiayı reddetti.

NEZEN GERMİYEN NASIL ÖLDÜ?

Nevşehir’de Balcın köyü yakınlarındaki boş bir arazide bir genç kız cesedi bulunmuştu. Bu kızın 14 yaşındaki Nezen Germiyen olduğu ortaya çıkmıştı. Nar beldesinde bulunan evlerinden 1 Aralık 2012 tarihinde sabah saatlerinde okula gitmek için ayrılan ve 15 Mayıs 2013 tarihinde Nevşehir’in Balcın köyü yakınlarındaki bir dere yatağında cesedi bulunan Nezen Germiyen’in İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazesi toprağa verildi.

“BANA NEZEN’İ ÖLDÜRDÜM DEDİ”

Müge Anlı’da boşandığı eski eşi ve sevgilisi tarafından para karşılığı erkeklerle birlikteliğe zorlanan Lütfiye Gündüz’ün 8 yıllık kaybı ile sırrı birlikte çözülmeye çalışılan Nezen Germiyen’in cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Yayına bağlanarak Nevşehir’in Balcın köyü yakınlarında 15 Mayıs 2013 tarihinde bir dere yatağında ölü bulunan Nezen Germiyen’in cinayetiyle ilgili konuşacağını söyleyen Ahmet Taşkın’ın hapishaneden koğuş arkadaşı Rıdvan Öz, “2013 tarihinde Ahmet Taşkın’la aynı koğuştaydım. Kendisi bana ‘Nezen’i ben öldürdüm onun vicdan azabı çekiyorum’ dedi. Bende vicdan azabı çektiğim için de aradım. Öz abim de oradaydı” ifadesinde bulundu.Yıllar sonra canlı yayında gelen bu itiraf sonrası Müge Anlı ve Nezen Germiyen’in ailesi büyük bir şaşkınlık yaşadı.

 

Nezen Germiyen cinayeti ve Lütfiye Gündüz’ün kaybındaki kilit isim Ahmet Taşkın’dan şok itiraf! Lütfiye Gündüz’ü ısrarla arayan Ramazan Özcan kim? İşte son dakika gelişmeleri…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir