Müge Anlı’da aranan Lütfiye Gündüz’ün kaybında çarpıcı iddia! Lütfiye Gündüz, kaybolduğu 30 Nisan gecesi mi öldürüldü?

featured

Müge Anlı’da ilk kez 22 Nisan 2021 tarihinde ele alınan Lütfiye Gündüz hakkında detaylar gelmeye devam ediyor.

Nevşehir’de yaşayan 2021 yılı itibarıyla 40 yaşında 4 çocuk sahibi olan Lütfiye Gündüz’den 8 yıldır haber alınamıyor. Acılı aile Müge Anlı’ya katılarak yardım istedi. Bugün ise canlı yayında yeni bir gelişme yaşandı.

Müge Anlı Tatlı Sert’te bugün ise Lütfiye Gündüz’ün kocası Duran Özdemir ve sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah karşı karşıya geldi. 8 yıldır kayıp olan Lütfiye Gündüz hakkında fuhuş soruşturması açıldığı ortaya çıktı.

Nevşehir’de Balcın köyü yakınlarındaki boş bir arazide bir genç kız cesedi bulunmuştu. Bu kızın 14 yaşındaki Nezen Germiyen olduğu ortaya çıkmıştı. 2012 yılında evinden ayrılan ve 6 ay sonra cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayetinin kayıp Lütfiye Gündüz dosyası ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Çarpıcı iddiayı, kayıp kadının sevgilisi olduğu iddia edilen 27 yaşındaki Nurullah Koçyiğit’in kız kardeşi Büşra Koçyiğit dile getirdi. İki konuda da Ahmet Taşkın’ın isminin geçmesi dikkat çekti.

“Nezen’i ben öldürdüm”

Nezen Germiyen cinayeti ve kayıp Lütfiye Gündüz ile de bağlantılı olduğu öğrenilen şüpheli Ahmet Taşkın’ın kendisine o dönem defalarca saldırıda bulunup tehditler savurduğunu açıklayan Büşra Koçyiğit, şunları ifade etti:

“Ahmet Taşkın, ‘Nezen’i ben öldürdüm. Onu öldürdüğüm gibi seni de öldüreceğim. Seni dağa kaçıracağım. Şu Lütfiye’yi bize verin’ dedi. Bana ağza alınmayacak sözlerde bulundu. Kafama silah dayadı. Okula giderken defalarca arabayı üzerime sürdü. Korktuğum için sustum.”

Hayrete düşüren iddia ve iki dosya arasındaki bağlantı sonrası Müge Anlı ve stüdyodakiler buz kesti. Öte yandan 13 yaşındaki Nezen cinayetinin yaşandığı o dönemde şüpheli isimler arasında yer alan Ahmet Taşkın’ın, Lütfiye Gündüz ile kaybolduğu gün görüşme yaptığı ortaya çıkmıştı. Ahmet Taşkın’ın kardeşi Dilek ise Müge Anlı’ya verdiği röportajda “Hiçbir katil cinayeti itiraf etmez” sözleriyle abisini savundu.

Lütfiye Gündüz kaybolduğu 30 Nisan gecesi mi öldürüldü?

Lütfiye Gündüz’ün 30 Nisan gecesi öldürüldüğü iddiası Müge Anlı stüdyosunu karıştırdı. İşte o anlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir