Fenomen Murat Övüç’ün acı günü! Annesinin ölüm haberiyle yıkıldı

featured

Bir süredir rahatsız olan annesinin hayatını kaybettiğini ‘Canım annemi kaybettim ciğerim yanıyor’ sözleriyle duyuran Murat Övüç’e pek çok ünlü isimden baş sağlığı mesajı geldi.

Murat Övüç’ün paylaşımına Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan başta olmak üzere binlerce taziye yorumu yapıldı. Övüç’ün annesi tam kapanma döneminde alınan cenaze tedbirleri gereği son yolculuğuna uğurlanacak.

Murat Övüç kimdir?

Murat Övüç 1968 yılında dünyaya geldi. Murat Övüç 1968 yılında Van’da doğmuştur. Vanlı bir ailenin 5. çocuğu olarak dünyaya gelen Övüç yaptığı paylaşımlar ve söylemleriyle gündem olmaya devam ediyor.

Partevniyal Lisesi’ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü’nde okudu. Üç ablası ve bir abisi olan Murat Övüç, 5 kardeşin en küçüğü. 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu olan Murat Övüç, Beyoğlu’nda otel ve restoran işletiyor.

Pertevniyal Lisesi’ni bitirdikten sonra, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü okumuştur. Sosyal medya fenomeni olmadan önce tarot falı baktığı ve yaşam koçluğu yaptığı biliniyor. Birçok ünlü isim de Övüç’ün o dönem müşterisiydi.

6 yıl süren bir evlilik yapmış olan Murat Övüç’ün bu evlilikten Burakcan adında bir oğlu bulunuyor.

Ünlü fenomen, videolarının yanı sıra, Sedat Kapurtu’nun yönetmenliğini üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli filmde oyunculuğunu sergiledi. Şimdilerde çeşitli mekanlarda sahne alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir