Müge Anlı komaya girdi! Hüseyin Yaman, otizmli oğlu Muhammed Yaman’ı görünce gözyaşlarını tutamadı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenleri duygulandıran bir olay yaşandı. 3 gündür kayıp olan 13 yaşındaki otizmli Muhammed Yaman, Müge Anlı'nın programında bulundu. O anları anlatan deneyimli sunucu Müge Anlı, gözyaşlarına hâkim olamazken, stüdyodakiler de duygusal anlar yaşadı. İşte "Komalara girdim" diyen Müge Anlı'yı ağlatan o görüntüler...

featured

Türkiye’nin severek izlediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 Mayıs Çarşamba günü yapılan canlı yayında duygusal anlar yaşandı. 3 gündür kayıp olan 13 yaşındaki otizmli oğlu Muhammed Yaman’ı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Hüseyin Yaman’a saatler içerisinde müjdeli haberi aldı. 13 yaşındaki Muhammed Eminönü’nde bulundu. Müge Anlı baba ile çocuğun buluştuğu sırada gözyaşlarına hakim olmazken, baba ise Anlı’ya binlerce teşekkür etti. İşte herkesi derinden etkileyen o anlar.

“GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE KOMALARA GİRDİM”

Kayıp olan otizmli oğlu için Müge Anlı’nın Tatlı Sert programında başvuran Hüseyin Yaman, günler sonra Müge Anlı sayesinde oğluna kavuştu. İstanbul Bahçelievler Kocasinan Mahallesi’ndeki evinin önünden kaybolan 13 yaşında Muhammed Yaman, Anlı’nın dikkatli izleyiciler tarafından bulundu. Günlerdir uykusuz olduğunu söyleyen babaya müjdeli haber kısa zamanda geldi. Kavuşma anında gözyaşları sel olurken, başarılı sunucu Müge Anlı da o anları şöyle anlattı:

“Çocuğumuz 13 yaşındaydı. Ve çocuk şube 3 gündür görüntü izliyormuş. Aslında çocuk ölümün ucundan dönmüş. Babanın ferdayı boşuna değildi. Bende çok etkilendim. TEM’de otoyolda bir tane gazoz kapağı görüyor ve o gazoz kapağını almak için o arabaların altında girip çıkıyor. Rabbim korumuş. O görüntüleri öğrenince komalar girdim. Verilmiş sadakan varmış.”

Müge Anlı’daki Şiar Kılıç cinayetinde şok detay! Anne Gülüzar Amanet: ‘3 gün boyunca cesetle yattım’

MÜGE ANLI’YA BİNLERCE TEŞEKKÜR

İzleyiciler tarafından gönderilen oğlunun görüntülerine bakan baba Hüseyin Yaman görüntülerdeki çocuğun oğlu olduğunu söyleyerek gözyaşlarını tutamadı. Stüdyoda duygusal anlara neden olan kayıp olayında Müge Anlı da çok etkilendi. Bulunan oğlu için yola çıkan babanın sözleri herkesi ağlattı. Çocuk Şube ekibinin de başarılı araştırmasıyla bulunan 13 yaşındaki çocuk sağ salim babasına teslim edildi. Oğluna kavuşan baba ise “Bulmuşlar benim evladımı. 10 dakika önce hamurlu ekmeğimiz çamurluydu. 3 gündür evlat hasreti çekiyorum. Müge Anlı bizim ulaşamadığımıza 1 saate ulaştı. Bu görev kutsaldır” yorumunda bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir