Müge Anlı’daki Şiar Kılıç cinayetinde şok detay! Anne Gülüzar Amanet: ‘3 gün boyunca cesetle yattım’

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Şiar Kılıç olayı bugün tekrar gündeme geldi. 2 sene önce üvey babası tarafından katledilen Şiar cinayetinde anne Gülizar'ın cinayeti bildiği ve yardım ettiği iddia edilirken, bugün o kadın tekrar canlı yayına çıktı. Stüdyoda farklı açıklamalarda bulunan Gülizar, izleyicilerinin sabrını zorladı.

featured

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Şiar Kılıç olayı bugün tekrar gündeme geldi. 2 sene önce üvey babası tarafından katledilen Şiar cinayetinde anne Gülüzar’ın cinayeti bildiği ve yardım ettiği iddia edilirken, bugün o kadın tekrar canlı yayına çıktı. Stüdyoda farklı açıklamalarda bulunan Gülüzar, izleyicilerinin sabrını zorladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün 2 yıl önce ele alınan Şiar cinayeti ele alındı. Türkiye’nin derinden sarsıldığı bu ölüm bir üvey baba tarafından vahşice yaşanmıştı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Şiar’ın talihsiz ölümünü gün yüzüne çıkarırken 9 yaşındaki Şiar üvey baba Hami tarafından önce dövülerek öldürülmüş, sonra yangında öldü bahanesiyle evin içerisindeyken yakılmıştı.

Anne Gülüzar ise bu cinayetin tam ortasındaydı. Cinayeti bildiği halde susup bilmediğini söyleyen Gülüzar, sevgilisi Hami’ye çok aşık olduğunu açıklamıştı. 2 yıl aranın ardından canlı yayına tekrar çıkan Gülüzar, Türk halkının sabrını zorladı ve tepkiler çığ gibi büyüdü.

Müge Anlı programına çıkan Gülüzar, 2 yıl sonra serbest kaldı. 9 yaşındaki oğlu Şiar’ın ölümünde yargılanan anne, cinayeti bildiği halde sustuğu için hapis cezasına çarptırılırken katil Hami için iğrenç iddialarda bulundu.

Sakarya’nın Kocaeli ilçesinde yaşanan bu acı olay Türkiye’nin akıl sağlığını bozmuştu. Hami K. cinayet sonrası ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alırken Hami’nin annesi Emine, kardeşi Yasin ve Şiar’in öz annesi Gülüzar’a 8 yıl hapis cezası verildi.

Müge Anlı’da aranan Uğur Kahraman’ı öldüren eski kayınpederi Hüseyin Sezer’le ilgili şok sözler: ‘Tek başına…’

2020 yılında canlı yayında Müge Anlı’da itiraf eden anne Gülüzar, sevgilisi Hami’nin çocuklarına demir çubuklarla taciz ettiğini söylemişti. Şiar ölmeden önce, Hami, Şiar’ı öldüresiye döverken çocuğunun bir daha yerden kalkamadığını söyledi. Şiar’ın bulunduğu ev ateşe verilirken delilerde böylece yok edildi. Müge Anlı bu vahşi olayı gün yüzüne çıkarırken Hami ve ailesine iyi hal uygulanmadan ceza verildi.

Şimdi ise davada yeni kararlar belli oldu.

Sakarya 3.Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Gülüzar ve Hami katıldı. Tutuksuz sanıklar Yasin ve Emine ise duruşmaya katılmadı.

Söz hakkı alan anne Gülüzar “Cani bir insan değilim. Çocuklarıma zarar vermem. Çocuğumuz öldürüldüğü gün eski kocamı aramak istedim fakat Hami K. tarafından dövüldüm” dedi.

Hami K. ise “Gülüzar’ın hayatı yalanlar üzerine kuruldu. Kendi çocuklarıma nasıl davranıyorsam Şiar ve kardeşlerine de öyle davrandım” dedi.

ANNE BERAAT ALDI

Heyet, Şiar’ın yangın öncesinde öldüğünün Adli Tıp Kurumu raporunda tespit edilmesi sebebiyle Gülüzar A ve Emine- Yasin üzerlerinde atılı öldürme suçlarından ayrı ayrı beraatlerine karar berdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir