Müge Anlı: “Fazla eğlenince suçluluk duyuyormuş gibi hissediyorum”

featured

Hem stüdyoda hem de stüdyo dışında birçok insanla etkileşim sürdürmeye devam ettiğini belirten Müge Anlı, “Çok büyük bir emek var burada. Şu anda da mesela biz yayındayken çalışan arkadaşlarımız var. Şimdi buradan kanala gideceğiz ve o haberci arkadaşlarımıza gelen bilgilere bakıp, eleyeceğiz!” sözlerini dile getirmişti. Ünlü sunucunun açıklamaları gündemde yankı uyandırdı.

Program dışındaki hayatında çok bir şey yapmadığını ifade eden Müge Anlı, normal bir hayatı olduğunu belirtti. Annesiyle beraber yaşadığını söyleyen ünlü gazeteci çoğunlukla yemek yapmadığını ve eve gittiğinde annesinin her şeyi hazırladığını ifade etti. Bunun yanı sıra program hakkında özel bir açıklama yapan Anlı, tüm dikkatleri üzerine çekti.

İnsanın etkilenmemesi mümkün değil

Bugüne kadar hem acı hem de sevinç dolu olaylarla ilgilenen Müge Anlı’nın bu olaylardan etkilenip etkilenmediği merak ediliyordu. Ünlü sunucu uzun bir süre önce konuk olduğu programda konu hakkında, “Hiç aklımdan çıkmıyor olaylar ve çok etkileniyorum. Başım hep ağrıyor ve çok üzülüyorum. İnsanın etkilenmemesi mümkün değil!” ifadelerini belirtti.

Programda yaşanan olaylardan etkilendiğini söyleyen Müge Anlı, “Bir de mesela yayında üzüntülü insanlarla berabersin. Sonra gün içerisinde fazla eğlenince suçluluk duyuyormuş gibi hissediyorum!” sözlerini dile getirdi. Anlı’nın açıklamaları gündemde yankı uyandırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir